Parma și-a propus promovarea imediată în Serie A, după retrogradarea din stagiunea precedentă, dar parcursul echipei a fost dezamăgitor. Acest lucru i-a fost fatal lui Enzo Maresca, care a fost demis și înlocuit cu Giuseppe Iachini, un antrenor cu o mare experiență în fotbalul italian.
Acesta a fost prezentat astăzi la Parma și a declarat că se va baza pe toți jucătorii pe care îi are la dispoziție. Astfel, fotbaliști trecuți pe linie moartă de fostul manager, vor avea ocazia să lupte pentru un loc de titular, lucru care i-ar putea afecta direct pe Dennis Man și Valentin Mihăilă.
Fotbal
Dennis Man, criticat după ce a revenit ca titular la Parma! Ce note i-au dat jurnaliștii italieni
02/12/2021 LA 09:29
Seriebnews.com notează că fotbaliștii la care a făcut referire Iachini sunt Luigi Sepe, umbrit de sosirea lui Buffon, Simone Iacoponi, Vincent Laurini, Luca Siligardi și Mattia Sprocati. Ultimii doi sunt concurenți pe post cu Man și Mihăilă, astfel că misiunea acestora de a prinde un loc de titular va fi serios îngeunată, ei oricum având probleme din acest punct de vedere în ultima perioadă. Man intrase total în dizgrația fostului antrenor și a jucat numai 9 minute în ultimele 4 etape, iar Mihăilă nu traversa nici el o perioadă mai bună, fiind rezervă în 3 din ultimele 4 meciuri.
Citește și:

Man și Mihăilă, antrenați de Giuseppe Iachini, un specialist al promovărilor

Giuseppe Iachini este un antrenor cu o vastă experiență în fotbalul italian. Fără să fi fost un fotbalist de clasă mondială (Fiorentina a fost cel mai mare club la care a evoluat), Iachini și-a început cariera de antrenor în 2001, la Venezia, după care a pregătit o sumedenie de formații din Peninsulă.
Ultima echipă antrenată de Iachini a fost Fiorentina, de care s-a despărțit la finalul stagiunii trecute, după ce gruparea viola a terminat pe locul 13 în Serie A.
Alegerea celor de la Parma este una logică dacă ținem cont de trecutul tehnicianului. Acesta este un adevărat specialist al promovărilor în Serie A, obținând de-a lungul carierei 4 astfel de performanțe cu Chievo, Brescia, Sampdoria și Palermo.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Serie B
Dennis Man nu a reușit să-l impresioneze pe noul antrenor al Parmei: "Unii au rămas în urmă!"
27/11/2021 LA 18:57
Serie B
Parma l-a demis pe Enzo Maresca! Un om cu o vastă experiență, noul antrenor al lui Man și Mihăilă
23/11/2021 LA 19:20