El a postat un mesaj pe reţelele de socializare sugestiv după ce a adus cele 3 puncte pentru Parma. Franco Vazquez a fost jucătorul responsabil cu pasa decisivă, iar presa italiană a menţionat faptul că românul "a fost pur şi simplu decisiv".
Celălalt român de la Parma, Dennis Man, a fost titular, primind un cartonaş galben în minutul 27. El a fost schimbat de pe teren în minutul 60. Buffon a fost portarul Parmei din această partidă.
Serie B
Rivaldo, sfaturi pentru Man și Mihăilă la Parma: "Îi încurajez să se împrietenească cu Buffon"
24/08/2021 LA 12:21

Mihăilă, trimitere la împăratul Iulius Cezar

Jucătorul transferat de la Universitatea Craiova a postat un mesaj pe reţelele de socializare, făcând trimitere la o expresie rostită de împăratul roman Iulius Cezar: "Veni, vidi, vici", "Am venit, am văzut, am învins", după o victorie impresionantă pe câmpul de luptă.
Românul a adaptat expresia, precizând: "Am intrat, am marcat, am plecat".
Acesta a fost și primul meci fără gol primit de Buffon după revenirea sa la Parma, echipa care l-a crescut pe portarul de 43 de ani.
Mihăilă a revenit pe teren după o pauză de 4 luni, fiind ţinut departe de teren de o accidentare. După meci, jucătorul român a dedicat reuşita familiei sale, dar nu a uitat de Vazquez, care i-a oferit pasa de gol: "Golul acesta înseamnă enorm, pentru că sunt trei puncte foarte importante pentru îndeplinirea obiectivului nostru. Am muncit mult, sunt bucuros că am reușit să marchez. Acum trebuie să ne gândim la următorul joc. E victoria grupului, muncim în fiecare zi pentru a câștiga. Dedic golul familiei și prietenei mele, care au urmărit meciul la televizor. Antrenorul mi-a spus să intru pe teren și să fac ce știu".
"Vazquez mi-a dat o pasă excelentă, îi mulțumesc și lui pentru assist. Toată lumea mi-a fost alături, le mulțumesc, trebuie să continui să lucrez pentru a atinge forma maximă", a menţionat Mihăilă la finalul partidei.
Serie B
Man a marcat pentru Parma în primul meci din Serie B! "Cruciații", egalați pe final de Frosinone
20/08/2021 LA 19:52
Fotbal
Germania domină topul celor mai buni 40 de fotbaliști U21! Cine se luptă pentru trofeul Golden Boy
ACUM 21 MINUTE