Parma a reușit în această după-amiază a treia remiză consecutivă în Serie B. În ciuda numeroaselor ocazii, echipa lui Dennis Man și Valentin Mihăilă a încheiat cu scorul de 0-0 meciul cu Monza.
Parma a avut o primă ratare importantă în minutul 10, prin Mihăilă, care a mai fost aproape de gol și în minutul 29. Man, revenit în lotul lui Enzo Maresca după ce a scăpat de Covid-19, a avut și el o ocazie bună de gol în minutul 35, însă șutul său nu a fost unul reușit.
În repriza secundă, formația lui Enzo Maresca a fost din nou aproape de gol prin Mihăilă, al cărui balon trimis cu capul spre poartă a lovit bara. Parma nu a reușit să obțină victoria nici după ce Monza a rămas în inferioritate numerică, în urma eliminării lui Marrone, în minutul 60.
Serie B
Mihăilă, aproape de revenirea pe teren! Care este starea lui Dennis Man. Anunțul presei din Italia
04/11/2022 LA 17:47
Portarul oaspeților a fost într-o formă de zile mari și s-a opus mai multor mingi șutate de Man și Mihăilă, iar Parma a obținut un singur punct în urma acestei partide.
În acest moment, echipa lui Enzo Maresca este pe locul 12 în Serie B, cu 10 puncte.

Mihăilă și Man au impresionat în remiza cu Monza

Valentin Mihăilă și Dennis Man au fost titulari în meciul cu Monza. Fostul jucător de la FCSB a fost la primul său meci după infectarea cu Covid-19. Man a fost pe teren 83 de minute și a fost notat de site-ul SofaScore cu 7,2 pentru evoluția sa, reușind să câștige 50% dintre dueluri și să dea 20 de pase bune.
Dennis Man a primit nota 6+ de la jurnaliștii publicației PianetaSerieB, iar cei de la Parma Live i-au dat nota 6, scriind că: "Trăiește pasional și atunci când se aprinde creează întotdeauna ceva. Este mai puțin continuu decât Mihăilă și are responsabilitatea unui gol ratat în finala primei reprize. A fost mai puțin incisiv în a doua jumătate a meciului".
În ceea ce-l privește pe Valentin Mihăilă, fostul fotbalist de la Universitatea Craiova a dat 7 șuturi, dintre care două pe spațiul porții, a avut 90% dintre pase reușite și a câștigat două dueluri, fiind notat de site-ul SofaScore cu 7,2.
Cei de la PianetaSerieB i-au acordat cea mai mare notă a jucătorilor lui Enzo Maresca, 6,5, scriind că a fost ultimul fotbalist care a renunțat la a spera în victorie. În plus, Mihăilă a fost lăudat și de jurnaliștii site-ului Parma Live, care i-au dat nota 6,5 și au menționat că a fost cel mai bun de pe teren.
"A fost cel mai strălucitor, deși cu multe limitări. Este de necontrolat, dar face alegerea greșită sau încăpățânată de a juca singur. A fost aproape de gol, dar a avut ghinion la lovitura de cap. Parma are un dezavantaj atunci când el nu e în echipa de start", au scris italienii.
Pentru Parma urmează duelul cu Reggina, programat duminică, 24 octombrie, de la ora 17:15.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Serie B
Campionatul din Europa cu 10 români este cel mai echilibrat din Europa! 3 puncte despart 7 echipe
19/10/2022 LA 11:30
Serie B
Veste proastă pentru Dennis Man! S-a accidentat și va rata următorul duel al Parmei din Serie B
15/10/2022 LA 05:26