Presa internațională a vorbit mult în ultima vreme despre posibilitatea ca Dennis Man să se despartă de Parma în această iarnă. Fostul jucător de la FCSB a fost curtat, printre altele, de Sampdoria, Galatasaray și Trabzonspor, însă niciun club nu a trimis o propunere concretă pe adresa celor de la Parma.
Astfel, șansele lui Man de a pleca din echipa lui Giuseppe Iachini sunt minime, iar italienii ar fi luat decizia de a-i da o nouă șansă românului. Potrivit celor de la SportParma.com, antrenorul este sigur că fotbalistul de 23 de ani poate să ajute echipa în a doua parte a acestui sezon de Serie B.
Citește și:
Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat numele stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Lista preliminară
13/05/2022 LA 11:40
Dennis Man ar putea fi folosit ca aripi, Iachini având în plan să-l disciplineze pe fotbalist și să-i acorde mai multe minute. Conform sursei citate, dacă românul va fi dispus să lucreze pentru a-și demonstra calitățile, se va putea impune ca titular, în caz contrar urmând a rămâne la statutul de "transfer eșuat".
Mijlocașul, care a fost transferat de Parma în schimbul a 11 milioane de euro, a adunat 11 apariții în acest sezon în Serie B, reușind două goluri.
După 19 meciuri, echipa românului este pe locul 13 în clasament, cu 23 de puncte, având doar 5 victorii obținute, alături de 8 remize și 6 înfrângeri.
Russian Premier League
Eric Bicfalvi, dublă în victoria lui Ural cu Dinamo Moscova! Ce au reușit ceilalți stranieri
30/04/2022 LA 13:57
Serie B
Detalii de ultimă oră despre viitorul lui Dennis Man după ce Parma a ratat promovarea în Serie A
21/04/2022 LA 07:27