Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Parma nu trebuie să-i piardă!" Anunț de ultimă oră despre Dennis Man și Valentin Mihăilă

Bianca Dumitru

Publicat 23/11/2021 la 13:58 GMT+2

Dennis Man și-a pierdut locul în echipa de start a Parmei, iar Valentin Mihăilă nu mai strălucește așa cum a făcut-o la începutul acestui sezon. Un fost jucător de la Parma a vorbit despre evoluțiile celor doi români și despre ce trebuie să se întâmple pentru ca ei să-și poată ajuta echipa.

Valentin Mihăilă & Dennis Man

Credit imagine: Getty Images

Înaintea partidei dintre Parma și Cosenza, care a avut loc duminică, încheindu-se cu scorul de 1-1, jurnaliștii din Italia au scris că antrenorul Enzo Maresca va conta în meciul din a 13-a etapă a Serie B pe cei doi români din lot, Dennis Man și Valentin Mihăilă.
Asta deși în ultimele săptămâni fostul jucător de la FCSB nu a mai prins foarte multe minute, fiind doar rezervă în cele mai recente 3 etape ale competiției. Antrenorul Parmei s-ar vedea obligat, însă, conform celor de la site-ul Parma Live, să facă unele schimbări în echipă și ar intenționa să modifice sistemul din 3-5-2 în 4-1-4-1.
Italienii au notat și că Maresca nu îi poate ignora pe Mihăilă și Man, punctând că acesta din urmă a avut o evoluție destul de bună în meciul dintre România și Liechtenstein, din preliminariile Cupei Mondiale din 2022.
În ciuda acestor informații din presa italiană, Dennis Man a fost introdus pe teren abia în minutul 81, înlocuindu-l pe Valentin Mihăilă. Prestațiile celor doi români nu au fost tocmai bune, cei de la TuttoMercatoWeb acordându-i doar nota 5,5 fostului jucător de la Universitatea Craiova, în timp ce platforma SofaScore i-a notat cu 5,9 pe Mihăilă și cu 6,5 pe Man.

"Man și Mihăilă pot da mai mult echipei"

Astăzi, pe site-ul Parma Live a fost publicat un interviu cu Marco Giandebiaggi, fost jucător al echipei pentru care evoluează în prezent Man și Mihăilă. Fostul fotbalist a vorbit, printre altele, și despre evoluțiile celor doi români, punctând că aceștia nu trebuie lăsați să plece de la Parma decât în schimbul unor oferte bune, ținând cont de sumele investite în transferurile lor.
Giandebiaggi a declarat și că are încredere în talentul celor doi jucători, considerând că au nevoie să joace într-un sistem diferit pentru a se putea impune.
"Man este foarte afectat de ce se întâmplă și uneori are o atitudine nepotrivită. Dar pentru el s-au plătit bani foarte mulți, iar Parma nu trebuie și nu poate să îl piardă decât dacă există vreo ofertă satisfăcătoare.
În opinia mea, Mihăilă nu a fost exploatat la maxim. Calitățile sale ar fi ideale într-un sistem 4-3-3, la fel ca în cazul lui Man. Cei doi trebuie să fie repuși pe picioare, dar și ei trebuie să dea mai mult pentru că sunt jucători importanți și echipa nu are multe alte variante.
Man ar trebui să fie motivat în continuare, chiar dacă are deja o ofertă din altă parte. Eu sunt sigur că ambii pot da mai mult acestei echipe", a declarat Marco Giandebiaggi, potrivit Parma Live.
După primele 13 meciuri ale sezonului, echipa lui Enzo Maresca este pe locul 14 în clasamentul din Serie B, cu 17 puncte. Pentru Parma urmează duminică, de la ora 21:30, deplasarea pe terenul celor de la Como.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo