George Pușcaș continuă să impresioneze la Pisa. Echipa toscană avea nevoie de o victorie pe terenul lui Frosinone pentru a fi sigură de ocuparea unui loc care duce direct în semifinalele barajului pentru promovare, iar atacantul român a fost din nou la înălțime.
Pușcaș a deschis scorul în minutul 16, ajungând astfel la 8 goluri marcate în cele 18 meciuri pe care le-a jucat după împrumutul de la Reading. Peste doar 4 minute, Sibilli a făcut 2-0 pentru Pisa, iar punctele păreau la adăpost. În minutul 65, Leverbe și-a marcat în proprie poartă, dar Pisa a rezistat până la final, obținând o victorie extrem de prețioasă.
Așadar, Pisa a terminat sezonul pe locul 3 și va juca în barajul pentru promovarea în Serie A. Echipa lui Pușcaș și Marius Marin, care a fost și el titular, va întâlni în semifinalele barajului.
Liga Națiunilor UEFA
Marea surpriză a lui Iordănescu pentru Liga Națiunilor! Hagi l-a ratat și acum e aproape de Serie A
13/05/2022 LA 17:56
Citește și:

Lecce și Cremonese au revenit în Serie A

Ultima etapă din Serie B a fost una dramatică. Lecce a trecut la limită de Pordenone și și-a asigurat prima poziție și implicit promovarea în Serie A după doar doi ani de pauză.
Pentru poziția a 2-a s-au duelat de la distanță Monza și Cremonese. Echipa patronată de Silvio Berlusconi avea nevoie de o victorie la Perugia pentru a fi sigură de promovarea directă, dar pierdut cu 1-0. Cremonese a profitat și a câștigat cu 2-1 la Como, obținând astfel promovarea pe prima scenă după o pauză de 26 de ani.
Astfel, Monza ratează pentru al doilea an la rând promovarea directă și va juca la baraj. Sferturile de finală ale barajului sunt Brescia-Perugia și Ascoli-Benevento, iar învingătoarele vor întâlni Monza și Pisa în semifinale.
Dacă ținem cont de forma din acest sezon, Pisa și Monza vor juca în finala pentru accederea în Serie A, dar partidele de baraj sunt mereu imprevizibile și orice se poate întâmpla.
Pordenone, Crotono și Alessandria au retrogradat direct în Serie C, iar Vicenza și Cosenza vor juca baraj pentru a rămâne în liga secundă.
Russian Premier League
Eric Bicfalvi, dublă în victoria lui Ural cu Dinamo Moscova! Ce au reușit ceilalți stranieri
30/04/2022 LA 13:57
Fotbal
Cicâldău, assist în victoria lui Galatasaray! Pușcaș a marcat la Pisa. Ce au reușit ceilalți români
02/04/2022 LA 17:45