Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pușcaș a marcat un nou gol pentru Pisa! Formația românului va juca în barajul pentru promovare

Nicu Savin

Publicat 06/05/2022 la 23:39 GMT+3

George Pușcaș a marcat un gol extrem de important pentru Pisa. Atancantul român a deschis scorul în victoria echipei sale, 2-0 pe terenul lui Frosinone, contribuind astfel decisiv la clasarea formației toscane pe locul 4 în Serie B, unul care duce în semifinalele barajului pentru promovarea pe prima scenă.

George Pușcaș și Marius Marin (Pisa)

Credit imagine: Twitter

George Pușcaș continuă să impresioneze la Pisa. Echipa toscană avea nevoie de o victorie pe terenul lui Frosinone pentru a fi sigură de ocuparea unui loc care duce direct în semifinalele barajului pentru promovare, iar atacantul român a fost din nou la înălțime.
Pușcaș a deschis scorul în minutul 16, ajungând astfel la 8 goluri marcate în cele 18 meciuri pe care le-a jucat după împrumutul de la Reading. Peste doar 4 minute, Sibilli a făcut 2-0 pentru Pisa, iar punctele păreau la adăpost. În minutul 65, Leverbe și-a marcat în proprie poartă, dar Pisa a rezistat până la final, obținând o victorie extrem de prețioasă.
Așadar, Pisa a terminat sezonul pe locul 3 și va juca în barajul pentru promovarea în Serie A. Echipa lui Pușcaș și Marius Marin, care a fost și el titular, va întâlni în semifinalele barajului.
Citește și:

Lecce și Cremonese au revenit în Serie A

Ultima etapă din Serie B a fost una dramatică. Lecce a trecut la limită de Pordenone și și-a asigurat prima poziție și implicit promovarea în Serie A după doar doi ani de pauză.
Pentru poziția a 2-a s-au duelat de la distanță Monza și Cremonese. Echipa patronată de Silvio Berlusconi avea nevoie de o victorie la Perugia pentru a fi sigură de promovarea directă, dar pierdut cu 1-0. Cremonese a profitat și a câștigat cu 2-1 la Como, obținând astfel promovarea pe prima scenă după o pauză de 26 de ani.
Astfel, Monza ratează pentru al doilea an la rând promovarea directă și va juca la baraj. Sferturile de finală ale barajului sunt Brescia-Perugia și Ascoli-Benevento, iar învingătoarele vor întâlni Monza și Pisa în semifinale.
Dacă ținem cont de forma din acest sezon, Pisa și Monza vor juca în finala pentru accederea în Serie A, dar partidele de baraj sunt mereu imprevizibile și orice se poate întâmpla.
Pordenone, Crotono și Alessandria au retrogradat direct în Serie C, iar Vicenza și Cosenza vor juca baraj pentru a rămâne în liga secundă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo