Valentin Mihăilă a reușiot un nou gol pentru Parma, care a înrgistrat însă prima înfrângere a sezonului în Serie B. "Cruciații" veneau după o victorie categorică, pe terenul lui Pordenone, scor 4-0, și erau favoriți pe teren propriu cu Cremonese, dar pe tern lucrurile au mers prost pentru echipa lui Enzo Maresca.
Dennis Man și Valentin Mihăilă au început ca titulari, dar în prima repriză Parma nu a contat în atac, neavând niciun șut pe poartă. Oaspeții au deschis scorul în minutul 3, prin Fagioli, iar la pauză au intrat cu un avantaj de 2 goluri, după reușita lui Vido din minutul 34.
SOLSKJAER PREGĂTEȘTE CURĂȚENIA DE IARNĂ! 7 JUCĂTORI CU NUME AR PUTEA PLECA DE LA UNITED ÎN IANUARIE
Serie B
"Își dorește mult mai mult!" Anunț important despre viitorul lui Dennis Man la Parma
IERI LA 11:13

Mihăilă a marcat, dar Parma a pierdut

Scorul putea căpăta proporții în partea secundă, însă Di Carmine a ratat un penalty în minutul 54, iar apoi Parma sperat chiar să scoată ceva din această confruntare. Cel care a dat tonul revenirii a fost chiar Valentin Mihăilă, care a marcat în minutul 69 pentru 1-2. Acesta a fost cel de-al 2-lea gol al românului în acest sezon, după ce în urmă cu 2 etape a adus victoria "cruciaților" în meciul cu Benevento.
Din nefericire pentru Parma, elanul dat de golul lui Mihăilă a fost repede anihilat de eliminarea lui Vazquez, care a văzut roșu direct în minutul 73. În minutul 75 Mihăilă a primit și el un cartonaș galben, iar în minutul 86 a fost înlocuit, la doar două minute după ce și Dennis Man a ieșit de peteren.
S-a terminat 2-1 pentru Cremonese și Parma rămâne cu 7 puncte în clasament, ocupând poziția a 8-a. În runda următoare, Parma va juca în deplasare cu Ternana, echipă care are un singur punct după 4 etape.
Serie B
Man și Mihăilă, criticați dur de presa din Italia! Ce note au primit după eșecul cu Reggina
25/10/2021 LA 05:08
Serie B
Dennis Man și Valentin Mihăilă, singurele puncte forte ale Parmei! Ce au scris jurnaliștii italieni
19/10/2021 LA 05:13