Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

A fost seara românilor în Serie B! Moruțan și Marin au înscris, Man a dat două pase de gol

Bianca Dumitru

Publicat 24/02/2023 la 23:31 GMT+2

Pisa și Parma, echipele la care sunt legitimați Olimpiu Moruțan, Marius Marin și Dennis Man, s-au impus în această seară în duelurile cu Perugia, respectiv Frosinone, contând pentru a 26-a etapă din Serie B. Românii au avut prestații foarte bune.

Pisa-Cosenza, Serie B 2022-2023: l'esultanza di Olimpiu Vasile Morutan. Foto di Gabriele Masotti per Getty Images

Credit imagine: Getty Images

A fost seara românilor în Serie B. Olimpiu Moruțan, Marius Marin și Dennis Man au avut evoluții foarte bune în meciurile echipelor lor.
Pisa a obținut în această seară o victorie pe teren propriu, scor 2-1, în fața celor de la Perugia. Moruțan a înscris încă din startul meciului, dar reușita sa a fost anulată pe motiv de offside.
Oaspeții au rămas în inferioritate numerică în minutul 31, după eliminarea lui Hermannsson, iar după doar 8 minute Casasola a deschis scorul pentru Perugia, dintr-un penalty.
La 6 minute după pauză, fostul jucător de la FCSB a restabilit egalitatea, cu un șut pe jos, din interiorul careului, după o pasă a lui Gliozzi.
În minutul 58, Pisa a preluat conducerea pe tabelă după ce Marius Marin a înscris cu un șut superb din afara careului.
Perugia a rămas și ea în 10 oameni, în minutul 76, după eliminarea lui Paz, iar scorul nu a mai putut fi modificat. Pisa a obținut, astfel, a 9-a victorie a sezonului și a urcat pe locul 6, cu 38 de puncte.
Citește și:

Dennis Man, două assist-uri pentru Parma

Dennis Man a fost titular pentru a doua oară în 2023, după ce și-a revenit în urma unei accidentări. Românul, care a jucat 59 de minute, a reușit două pase decisive în duelul cu Frosinone, încheiat cu 3-4.
Vazquez a deschis scorul în minutul 6, iar după 15 minute, Ansaldi a dublat avantajul Parmei, dintr-o pasă a lui Man.
În minutul 25, Caso a înscris în poarta lui Buffon, dar până la pauză echipa lui Fabio Pecchia și-a refăcut avantajul, prin golul marcat de Zanimacchia, tot dintr-un assist al românului.
După pauză, Parma, care a rămas în inferioritate numerică din minutul 55, după eliminarea lui Estevez, a fost egalată grație reușitelor lui Mulattieri și Moro. Vazquez a făcut, însă, dubla în minutul 73 și a adus victoria pe terenul liderului din Serie B, în ciuda faptului că echipa sa a rămas în 9 oameni după ce și Camara a văzut cartonașul roșu, fiind eliminat în minutul 86.
În urma acestui rezultat, Parma a urcat pe locul 7 în clasament, cu 37 de puncte, cu unul mai puțin decât Pisa.
În etapa viitoare din Serie B, echipa lui Man va juca pe teren propriu în compania celor de la Pisa, pe 28 februarie, de la ora 21:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo