Adrian Rus ar putea fi protagonistul unui transfer important. Fundașul este dorit de Pisa, echipă la care ar urma să fie coleg cu Marius Marin, în Serie B.
Potrivit ProSport, italienii au nevoie de întăriri în apărare, jucătorul pe care au pus ochii este Adrian Rus, care mai are contract cu ungurii de la MOL Fehervar până în vara anului viitor.
Clubul din Serie B i-ar fi pregătit românului un salariu de 480.000 de euro pe an, mai mare decât cel pe care îl încasează în prezent (15.000 de euro pe lună).
Fotbal
Înfrângere pentru Pisa în Cupa Italiei, la debutul lui Moruțan! Maxim a înscris în campionatul Turci
06/08/2022 LA 19:52
Conform sursei citate, dacă transferul se va realiza, MOL Fehervar va primi în schimbul lui Adrian Rus 800.000 de euro. Mutarea s-ar putea face în următoarele zile.
Citește și:

Adrian Rus, dorit și în Polonia

Lech Poznan, campioana Poloniei, a fost în căutare de întăriri în plan defensiv, iar pe lista oficialilor clubului s-au aflat și doi fundași centrali români. Adrian Rus a fost principala țintă a polonezilor.
Potrivit jurnaliștilor de la Weszlo, cei de la MOL Fehervar ar fi fost dispuși să accepte oferta celor de la Lech Poznan, care au vrut să plătească aproximativ 500.000 de euro pentru fotbalistul de 26 de ani.
Rus a mai avut, însă, și alte oferte, una din liga a doua a Spaniei, alta din Rusia, astfel că cele două cluburi nu au reușit să ajungă la un acord. Fundașul român a fost dorit și de FCSB.
Fotbal
Doi fotbaliști români, pe lista unei campioane din Europa! Cine are cele mai mari șanse să semneze
30/06/2022 LA 17:31
Liga Națiunilor UEFA
România, prima victorie în Liga Națiunilor! A câștigat cu Finlanda în fața unui public senzațional
11/06/2022 LA 08:20