Andrei Coubiș ar putea pleca în această vară de la AC Milan, club la care s-a format. Fundașul român are trei oferte, atât de la echipe din Italia, cât și de la o formație din Olanda.
Potrivit jurnaliștilor de la site-ul Tutto B, românul în vârstă de 18 ani, care a avut evoluții foarte bune în amicalele din pre-sezon, este dorit la Pisa și Sudtirol, în Serie B, dar și la Willem II, în liga a doua a Olandei.
Cei de la Milan au primit oferte din partea cluburilor menționate, iar o decizie urmează a fi luată în cel mai scurt timp.
U-19 Euro
Andrei Coubiș a prefațat duelul decisiv pentru barajul de calificare la Mondial
22/06/2022 LA 13:48
Dacă va alege să se transfere la Pisa, Andrei Coubiș ar urma să fie coleg cu alți trei români, Marius Marin, Andrei Rus și Olimpiu Moruțan.
Citește și:

CINE ESTE ANDREI COUBIȘ

Andrei Coubiș (18 ani) a jucat în această vară la Campionatul European U19 pentru România. Fundașul dreapta a început fotbalul la centrul de copii și juniori ai lui AC Milan, iar acum este legitimat la Milan Primavera. Toamna trecută, fotbalistul născut la Milano a povestit cum a ajuns să joace fotbal:
"Părinții (n.r. originari din Suceava) au ajuns la Milano înainte să mă nasc eu. Apoi, ei m-au trimis în țară, iar ei au rămas acolo să lucreze. Dar, după aceea m-am întors în Italia. De atunci, an început școala și merg înainte cu fotbalul.
Când mergeam la școală în Italia îi vedeam pe colegii mei cum jucau fotbal. Îmi plăcea, eram bun și am rugat-o pe mama să mă înscrie și pe mine", a declarat tânărul fotbalist.
Cu această ocazie, el a relatat și despre legăturile lui cu România: "În țară vin în fiecare an, am bunicii, unchieșii, verișorii, dar mai mult stăm cu bunicii. Nu stăm rău acolo. Taică-miu a făcut o casă, îl ajut cu treburile pe afară, iarba, îl ajut la lemne, la subsol, unde avem mereu treabă, cum pot, îl ajut."
Întrebat apoi despre cele mai importante trei calități pe care încearcă să le dezvolte, Andrei Coubiș a răspuns: "Am putere fizică, săritura la cap și fuga!"
Fotbal
Înfrângere pentru Pisa în Cupa Italiei, la debutul lui Moruțan! Maxim a înscris în campionatul Turci
06/08/2022 LA 19:52
Serie B
Un internațional român, aproape de transferul în Italia! Va juca alături de un coleg de la națională
24/07/2022 LA 19:52