Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dennis Man a contribuit la o nouă victorie a Parmei! Nota primită de român după meciul cu Frosinone

Bianca Dumitru

Publicat 01/10/2022 la 18:59 GMT+3

Parma a obținut a treia victorie a sezonului în Serie B, trecând cu scorul de 2-1 de Frosinone. Golul victoriei a fost marcat de Dennis Man, care a fost unul dintre cei mai buni jucători din echipa lui Fabio Pecchia.

Dennis Man (Parma)

Credit imagine: Getty Images

Parma a învins-o în această după-amiază, cu scorul de 2-1, pe Frosinone, într-un meci din a șaptea etapă a Serie B. Echipa lui Fabio Pecchia a obținut victoria în urma a două lovituri de la 11 metri.
Primul gol a fost marcat de Tutino, în prelungirile primei reprize, în timp ce Dennis Man a dublat avantajul în minutul 52, la doar 6 minute de la intrarea pe teren.
Moro a redus din diferență în minutul 81, dar golul său nu a fost suficient pentru a întoarce soarta partidei, iar Parma a obținut astfel al treilea succes al sezonului.
În urma victoriei, echipa lui Man a urcat pe locul 7 cu 12 puncte, fiind la 3 puncte de echipele de pe primele locuri ale clasamentului din Serie B, Reggina, Bari și Brescia.
Citește și:

Dennis Man, note foarte bune după victoria cu Frosinone

Pentru Dennis Man, acesta a fost al treilea gol din această stagiune, el marcând și etapa precedentă, în victoria cu Ascoli (scor 1-3), dar și în remiza cu Bari din prima rundă (scor 2-2).
După prestația din meciul cu Frosinone, românul a fost notat cu 6,5 de site-ul ParmaLive, jurnaliștii italieni scriind că fotbalistul a executat cu sânge rece penalty-ul din repriza a doua.
"Pecchia l-a trimis din nou pe Man în stânga și a obținut un randament bun. Nota este influențată de penalty-ul bătut cu sânge rece, prin care i-a adus Parmei cele trei puncte", au notat italienii.
Aceasta este a doua cea mai mare notă primită de jucătorii lui Pecchia, singurii care au fost notați mai bine fiind Buffon și Del Prato, care au primit nota 7.
Pentru Parma, în următoarea etapă din Serie B urmează sâmbăta viitoare, pe 8 octombrie, duelul cu Pisa, în deplasare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo