Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dennis Man, pe lista unei vicecampioane europene! Echipa care vrea să-l transfere cu orice preț

Bianca Dumitru

Publicat 27/06/2023 la 23:06 GMT+3

Dennis Man nu a avut un sezon foarte bun în tricoul celor de la Parma, dar românul nu duce lipsă de oferte. Presa din Turcia a scris că fotbalistul este dorit de Fenerbahce, care vrea să-l transfere cu orice preț.

Dennis Man (Parma)

Credit imagine: Getty Images

Dennis Man nu a avut cel mai bun sezon la Parma, dar există mai multe formații interesate de serviciile sale. Românul a reușit doar 6 goluri și două pase decisive în 30 de partide, dar numele său a fost legat în ultimele luni de echipe precum Bologna sau Galatasaray.
Acum, presa internațională a anunțat că Man se mai află pe lista unui alt club din campionatul Turciei. Concret, fostul jucător de la FCSB este dorit de Fenerbahce.
Jurnaliștii publicației Karar, care citează Fotomac, au scris că oficialii clubului care a încheiat sezonul 2022/23 pe locul 2 în Super Lig sunt dispuși să facă orice sacrificiu pentru a-i obține transferul mijlocașului.
"Fenerbahce trage tare și acceptă toate condițiile, numără zilele până la următorul transfer", au notat turcii.
Fostul jucător de la FCSB, transferat în 2021 pentru 13 milioane de euro în Italia, are o cotă de piață de 3,2 milioane de euro, potrivit site-ului transfermarkt.com.
Citește și:

MOTIVUL PENTRU CARE DENNIS MAN NU S-A IMPUS LA PARMA

Evoluțiile lui Dennis Man în tricoul celor de la Parma, în Serie B, au intrat sub lupa italienilor, care au scris în aprilie despre motivele pentru care internaționalul român nu a reușit să se impună la echipa sa.
Jurnaliștii italieni au analizat tot ceea ce a realizat Man pe teren în ultimele săptămâni ale sezonului recent încheiat, dezamăgirea fiind una mare. Aceștia au explicat care este motivul pentru care fostul jucător de la FCSB nu poate face pasul următor, dând vina pe atitudinea sa din timpul jocurilor.
Dennis Man nu a fost iertat de italieni, care l-au criticat pentru modul în care alege să gestioneze unele partide, considerând că este departe de forma așteptată.
Conștienți de calitățile românului, jurnaliștii din peninsulă nu au putut ignora faptul că în acest moment Man nu are cum să se impună în echipă și să devină un jucător important în primul 11.
"Serie B a început să devină un campionat 'murdar', iar calitatea contează mai puțin dacă nu ești în stare să egalezi răutatea adversarilor tăi.
Aici, însă, jucătorii Parmei nu par să fi înțeles că despre asta este vorba. Mă refer la Dennis Man, un băiat care ar avea toate motivele să facă diferența în campionat, dar care pare că nu este interesat să facă saltul așteptat.
În ultimul meci a fost din nou rezervă. În loc 'să mânânce iarba', a greșit tot ce se putea greși și a intrat în teren cu superficialitate și aproape apatic. Cu o atitudine similară, Man va reuși cu greu să-și găsească un loc în primul 11.
Pentru a recupera teren în viziunea lui Pecchia, românul ar face bine să urmeze exemplul lui Camara, un jucător care poate că are mai puțină calitate, dar care arătă o foame care îi permite să aibă realizări și să își ajute coechipierii", au scris jurnaliștii de la Parma Live.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo