Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dennis Man și Mihăilă, note bune în presa din Italia după golurile marcate! Ce a spus antrenorul despre cei doi

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 13/08/2022 la 13:56 GMT+3

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost pe lista marcatorilor în primul meci al Parmei din noul sezon din Serie B. Golurile lor nu au fost suficiente pentru victorie, iar Bari a reușit un 2-2 cu formația românilor.

Valentin Mihăilă, Dennis Man

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
UPDATE / Mesajul lui Dennis Man pentru fanii Parmei:
Știre inițială
După golurile reușite împotriva celor de la Bari, în prima etapă a noului sezon din Serie B, Man și Mihăilă au primit note foarte bune în presa din Italia. Man a fost recompensat cu cea mai mare notă în urma evoluției sale, 7+, în timp ce Mihăilă a luat 7. Un start foarte bun de sezon, ținând cont că cei doi au fost subiectele unor discuții care îi dădeau ca și plecați de la Parma în această vară.
Fabio Pecchia, antrenorul de la Parma, a spus că este mulțumit de calitățile celor doi români, însă mai este de muncă în ceea ce privește pregătirea fizică și poziționarea din teren. Tehnicianul a mai declarat că preferă să titularizeze jucători care au anumite calități, chiar dacă nu sunt 100% pregătiți din punct de vedere tactic.
"Dennis Man trebuie să își recupereze forma fizică, dar acum are un ritm bun. Mihăilă a lucrat bine încă de la început. Man și Mihăilă au calitate, putere și capacitate de efort, muncesc mult, nu sunt surprins de comportamentul lor. Și Mihăilă a reușit să înscrie.
Trebuie să ne îmbunătățim jocul, și în mișcările de pe teren și în munca tactică. Prefer să am jucători de calitate pe teren, dar nu e un scop în sine. În unele momente ne-am pierdut consistența și va trebui să lucrăm la asta", a spus antrenorul Parmei după meci, citat de Digi Sport.
CITEȘTE ȘI:

Man și Mihăilă, marcatorii Parmei în meciul cu Bari

Cei doi jucători ofensivi români au început titulari meciul de acasă cu Bari. Man a reușit o deschidere rapidă de scor, înscriind în minutul 4. Oaspeții au revenit pe tabelă și în minutul 36 era deja 1-2. În prelungirile primei reprize, Mihăilă a dat go, și el, restabilind egalitatea.
Scorul s-a menținut până la final, chiar dacă Parma a fost echipa ușor mai bună. "Cruciații" țintesc promovarea în acest an, însă lupta din Serie B pare mai încinsă ca niciodată. Cagilari, Genoa, Spal, Frosinone, Como sau Brescia și-au anunțat candidatura pentru bătălia la promovare, astfel că primele două locuri sunt greu de prins.
"Am început bine, dar a fost păcat că s-a terminat la egalitate. Am vrut să câștigăm, dar suntem fericiți și așa. Vreau să fac mai mult, dar mai presus de toate vreau să ajut echipa. Vom vedea ce va fi. Vrem să fie totul bine. Ne vorbește (n.r. antrenorul Pecchia), are încredere în noi. Ne bucurăm să-l avem alături de noi", a spus Dennis Man după meci, pentru Sky.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo