Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dennis Man și Valentin Mihăilă, lăudați de presa din Italia, după prestațiile bune de la Parma: "Un puzzle perfect"

Alex Masgras

Publicat 20/08/2022 la 18:53 GMT+3

Dennis Man și Valentin Mihăilă au impresionat prin prestațiile lor din acest început de sezon din Serie B la Parma și sunt considerați doi dintre cei mai importanți jucători ai echipei.

Man și Mihailă au marcat pentru Parma

Credit imagine: Eurosport

Dennis Man și Valentin Mihăilă impresionează în Italia! Cei doi au marcat primele goluri pentru Parma în actualul sezon din Serie B, iar prestațiile lor au fost lăudate în presa din peninsulă.
Dacă Dennis Man a marcat primul său gol în egalul cu Bari, Valentin Mihăilă are deja două reușite în noul sezon. Presa din Italia a avut numai cuvinte de laudă la adresa celor doi români în acest început de sezon, fiind de părere că Man și Mihăilă sunt doi dintre cei mai talentați jucători români în acest moment:
"Parma a găsit două dintre cele mai clare talente ale noii generații de jucători români. Stânga Man, dreapta Mihăilă. Man este mai mult elegant decât exploziv, iar Mihăilă este mai mult exploziv decât elegant. O complementaritate care îi aduce pe cei doi compatrioți într-un puzzle perfect, ceea ce este necesar pentru a oxigena încontinuu evoluțiile ofensive ale Parmei", a notat Parma Live, potrivit Digi Sport.
Citește și:

Parma, egal în prima etapă din Serie B

Parma a încheiat la egalitate prima partidă a sezonului, cea cu Bari, scor 2-2. Cele două goluri ale echipei lui Fabio Pecchia au fost marcate de Dennis Man, în minutul 4, și Valentin Mihăilă, în minutul 45+2.
Prestațiile celor doi au fost apreciate și de antrenorul lui Parma, Fabio Pecchia, care nu este surprins de randamentul bun arătat de Man și Mihăilă:
"Dennis Man trebuie să își recupereze forma fizică, dar acum are un ritm bun. Mihăilă a lucrat bine încă de la început.
Man și Mihăilă au calitate, putere și capacitate de efort, muncesc mult, nu sunt surprins de comportamentul lor. Și Mihăilă a reușit să înscrie.
Trebuie să ne îmbunătățim jocul, și în mișcările de pe teren și în munca tactică. Prefer să am jucători de calitate pe teren, dar nu e un scop în sine. În unele momente ne-am pierdut consistența și va trebui să lucrăm la asta", a spus antrenorul celor de la Parma, potrivit sursei mai sus menționate.
În această seară, Parma va disputa partida din etapa a doua din Serie B pe terenul celor de la Perugia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo