George Pușcaș nu traversează cea mai bună perioadă a carierei. Pus pe lista de transferuri de Reading, atacantul și-a căutat toată vara echipă, dar startul sezonului l-a prins într-o situație nedorită. "Telenovela" din jurul său a luat sfârșit, iar internaționalul român va juca acolo unde a dat cel mai bun randament: în Italia.
Conform jurnalistului Emanuel Roșu, Pușcaș va semna azi cu Genoa, club care a retrogradat în Serie B la finalul sezonului trecut. Sursa citată notează că toate detaliile sunt stabilite, iar atacantul va semna după ce va efectua vizita medicală.
Pușcaș va juca la Genoa sub formă de împrumut în acest sezon, dar grifonii vor avea o opțiune obligatorie de cumpărare în vara viitoare, în valoare de 4 milioane de €. Aceasta se va activa numai dacă echipa va promova pe prima scenă.
Liga Națiunilor UEFA
Pe cine va paria Edi Iordănescu între buturile naționalei? Analiză comparativă a celor trei variante
23/09/2022 LA 05:56
Citește și:

George Pușcaș va semna cu Genoa

Pușcaș a jucat în Serie B și în a doua jumătate a sezonului trecut, la Pisa, pentru care a marcat 8 goluri în 22 de meciuri. Din păcate, Pisa a ratat promovarea în Serie A, pierzând finala play-off-ului contra celor de la Monza, astfel că un transfer definitiv al lui Pușcaș a căzut.
Genoa va fi al 7-lea club italian din cariera lui Pușcaș, după Inter, Bari, Benevento, Novarra, Palermo și Pisa. La gruparea de pe Luigi Ferraris, Pușcaș va fi coleg cu Radu Drgăgușin, transfera definitiv de la Juventus în această vară. De-a lungul timpului, la Genoa au mai jucat o grămadă de români, cei mai renumiți fiind Dan Petrescu, Paul Codrea, Vali Năstase, Adrian Mihalcea, Claudiu Niculescu, Adrian Stoian sau Ionuț Radu.
Genoa a început cu o victorie noul sezon din Serie B, 2-1 la Venezia, după care a remizat alb în duelul de acasă cu Benevento. În runda a 3-a, echipa pregătită de germanul Alexander Blessin va juca în deplasare la Pisa, astfel că nu ar fi exclus ca Pușcaș să debuteze la noua sa echipă împotriva celei la care a jucat în stagiunea trecută.
CÂTE ECHIPE ROMÂNEȘTI SE VOR CALIFICA ÎN GRUPELE CONFERENCE LEAGUE?
Serie B
Valentin Mihăilă, în echipa etapei din Serie B după meciul cu Genoa! Ce a spus românul
05/09/2022 LA 16:24
Serie B
Valentin Mihăilă, un gol și două assist-uri în duelul cu Genoa! Parma continuă neînvinsă în Serie B
03/09/2022 LA 16:45