Valentin Mihăilă a început foarte bine acest sezon la Parma, marcând 3 goluri și oferind 3 assist-uri în primele 6 meciuri, dar a fost scos din circuit de o nouă accidentare destul de gravă. În meciul cu Ternana, pierdut de "cruciați" cu 3-2, românul a început ca titular, dar a părăsit terenul după numai 12 minute.
Mihăilă nu arăta deloc bine în momentul înlocuirii, iar temerile au fost confirmate astăzi. Internaționalul român a fost supus unor ivestigații amănunțite, iar verdictul medicilor este unul dur.
"Colectivul medical relatează căîn urma investigațiilor instrumentale, atacantul Valentin Mihailă a suferit o leziune de grad mare la nivelul coapsei drepte", au anunțat cei de la Parma, citați de parmalive.com.
Liga Națiunilor UEFA
Pe cine va paria Edi Iordănescu între buturile naționalei? Analiză comparativă a celor trei variante
23/09/2022 LA 05:56
Citește și:

Valentin Mihăilă, out câteva luni din cauza ultimei accidentări

Potrivit sursei citate, această accidentare îl va ține pe Mihăilă în afara terenului timp de câteva luni. În mod normal, o asemenea leziune nu se poate trata mai repede de 3 luni, deci există chiar riscul ca acest an să fie gata pentru atacant.
Un lucru e cert: Mihăillă va rata ultimele meciuri ale României în Liga Națiunilor, cu Finlanda și Bosnia, pentru care ar fi fost cu siguranță convocat, fiind inclus în prealabil pe lista preliminară a stranierilor.
Aceasta este a doua oară când Mihăilă lipsește o perioadă îndelungată din cauza problemelor musculare. La începutul anului 2021 el a lipsit ceva mai mult de două luni din acest motiv, iar spre finalul sezonului 2020-2021 a stat pe bară alte 3 săptămâni. În același an 2021, Mihăilă a suferit o intervenție chirurgicală și nu a putut face pregătirea de vară, ratând și startul stagiunii 2021-2022. De când a ajuns în Italia, în 2020, românul a ratat 24 de meciuri din cauza accidentărilor.
Serie B
Dennis Man a marcat în cea de-a doua victorie a Parmei din Serie B! Cât s-a terminat meciul
17/09/2022 LA 14:09
Serie B
Valentin Mihăilă, în echipa etapei din Serie B după meciul cu Genoa! Ce a spus românul
05/09/2022 LA 16:24