Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

OFICIAL | Malcom Edjouma a plecat de la FCSB și a semnat cu Bari, în Serie B. Reacția clubului

Maria Olteanu

Publicat 17/08/2023 la 17:28 GMT+3

Malcom Edjouma s-a despărțit în această vară de vicecampioana României, ajungând la o înțelgere cu Bari, în Serie B. Acesta va evolua sub formă de împrumut în cea de-a doua ligă italiană, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat oficial la noul său club.

Malcom Edjouma, foto: Twitter

Credit imagine: Twitter

FCSB și Bari s-au înțeles până la urmă pentru împrumutul lui Malcom Edjouma în Serie B pentru o perioadă de un an. Vicecampioana României va primi 200.000 de euro în schimbul mijlocașului francez, iar în cazul în care italienii vor fi deciși să îl cumpere definitiv pe jucătorul de 26 de ani vor mai trebui să achite încă 600.000 de euro.
După ce au bătut palma, jucătorul a fost prezentat la noua sa formație, acolo unde va evolua sub formă de împrumut, în Serie B.
Înainte de plecarea spre Bari, jucătorul francez s-a arătat entuziasmat de împrumutul său în Italia, unde speră să confirme și, la plecarea din România, a ținut să le transmită și un mesaj colegilor săi de la FCSB.
"Da, e un pas mare pentru mine. Sunt foarte fericit că am posibilitatea de a-mi arăta calitatea într-o altă țară. Trebuie să rămân concentrat și serios pentru a arăta și acolo ce am arătat în România, iar totul va fi în regulă. Le doresc toate cele bune celor de la FCSB. Sper să intre în grupele Conference League și să câștige titlul", a transmis Edjouma la plecare din țară, potrivit Prosport.
În cursul zilei de joi transferul său a fost oficializat, iar cei de la Bari au pus pe rețelele de socializare și primele imagini cu jucătorul în tricoul noii sale echipe.
CITEȘTE ȘI:

Malcom Edjouma, prezentat oficial la Bari

"SSC Bari anunță că a achiziționat de la Fotbal Club Steaua București (n.r. FCSB), cu formula unui împrumut cu opțiune de cumpărare, drepturile asupra performanțelor sportive ale fotbalistului Malcom Sylas Edjouma Laouari.
De când va fi eliberat transferul de la Federația Română, mijlocașul francez va fi imediat disponibil antrenorului Mignani și va purta tricoul cu numărul 24.
Născut în Franța dintr-un tată camerunez și mamă marocană, a făcut primii pași în echipele de tineret ale Paris Saint-Germain și Toulouse. În 2018 a fost la Lorient în divizia secundă franceză, apoi fiind transferat la Red Star, Chambly și ulterior Viitorul Constanța, în campionatul românesc.
Află care sunt cele mai deștepte specii din lumea animalelor de pe Digi Animal World și Digi Online. Nu rata Einșteinii animalelor, azi de la ora 21:00!
În 2020 a fost cumpărat de Roeselare, dar falimentul echipei belgiene l-a făcut să devină liber, semnând apoi cu formația românească Botoșani (32 de apariții și 4 goluri), unde a rămas până în februarie 2022, când a trecut la FCSB, la care a jucat 61 de jocuri, marcând 14 goluri și oferind patru pase decisive.
Bun venit, Malcom!", a fost comunicatul transmis de gruparea italiană, în momentul în care a anunțat transferul lui Edjouma.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo