Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Presa italiană anunță: Buffon refuză oferta din Arabia Saudită și se pregătește să-și anunțe retragerea, la 45 de ani

Maria Olteanu

Publicat 19/07/2023 la 15:15 GMT+3

Gianluigi Buffon, fostul portar al selecţionatei Italiei, a refuzat o ofertă din Arabia Saudită, tentantă din punct de vedere financiar, şi se pregăteşte să-şi anunţe retragerea, la vârsta de 45 de ani, informează mass-media italiană.

Gianluigi Buffon

Credit imagine: Getty Images

Buffon evoluează în prezent în Serie B, la formaţia Parma, unde este coleg cu românii Dennis Man şi Valentin Mihăilă, după ce şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Juventus Torino, cu care a cucerit zece titluri de campion al Italiei.
Potrivit cotidianului Corriere dello Sport, goalkeeper-ului italian i-a fost propus recent un contract pe două sezoane, în valoare de 30 de milioane de euro, de către un club din Arabia Saudită. El a reflectat îndelung la această ofertă, alături de familia sa, decizând în final să meargă pe un alt drum, cel al posibilei retrageri.
Clubul Parma, de care Buffon e legat prin contract până la finele sezonului viitor, "este deja conştient de situaţie" şi aşteaptă acum decizia finală a portarului, care "va fi anunţată probabil în zilele următoare".
"Care va fi viitorul lui Buffon? Drumurile sunt multe, cel de conducător rămânând varianta cea mai atractivă", adaugă sursa citată.
Sursă: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo