Pregătirea pentru sezonul 2022/23 a intrat pe ultima sută de metri în țările în care competiția internă nu a început. Sâmbătă, echipa lui Mihăilă a disputat un meci de pregătire în care internaționalul român a fost titular și a marcat. Parma, care se pregătește pentru al doilea an în Serie B, a jucat împotriva celor de la Feralpisalo, formație din a treia ligă italiană.
Echipa lui Mihăilă s-a impus cu scorul de 2-0, prima reușită aparținându-i românului, care a fost titular. După un schimb de pase, Mihăilă a deschis scorul înscriind spectaculos, cu o scăriță, trimițând mingea în poartă peste goalkeeper-ul adversarilor.La finalul partidei, Valentin Mihăilă a vorbit despre startul colaborării cu noul antrenor Fabio Pecchia, dar și despre viitorul său.
CITEȘTE ȘI:
Coppa Italia
Parma, victorie importantă în Cupa Italiei! Mihăilă, primul gol din noul sezon. Man a fost titular
07/08/2022 LA 21:04

Ce spune Valentin Mihăilă despre viitorul său la Parma

Valentin Mihăilă a transmis imediat după meciul cu Feralpisalo că va juca și sezonul viitor la Parma, eliminând orice zvon cu privire la o posibilă plecare a sa din Italia: "Îmi place foarte mult (n.r. de Fabio Pecchia), atât ca antrenor, cât și ca om. Sper să reușim lucruri importante la Parma. Formăm un grup bun, dăm totul pe teren, trebuie să dăm 100% în ambele faze și să avem atitudine.
Eu rămân la Parma. Vreau să joc, pentru că anul trecut am făcut-o puțin. Vreau să fie cum a fost când am venit la Parma, când era echipa în Serie A. Obiectivul meu personal? Să joc toate meciurile", a spus Valentin Mihăilă, citat de Parma Live. De cealaltă parte, Dennis Man nu a fost inclus în lotul Parmei pentru că de abia a revenit la antrenamente, după o accidentare suferită la finalul sezonului precedent.
Fotbal
VIDEO | Valentin Mihăilă, încă un gol pentru Parma! Românul a adus victoria în amicalul cu Lecce
29/07/2022 LA 21:06
Fotbal
Rareș Ilie a debutat la Nice, într-un amical cu AS Roma! Rezultatele lui Mihăilă și Tătărușanu
23/07/2022 LA 17:54