Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Valentin Mihăilă a anunțat la ce echipă va juca în sezonul următor! Mesajul atacantului

Irina Aldea

Publicat 24/07/2022 la 13:01 GMT+3

Valentin Mihăilă, care a fost titulat și a marcat în meciul cu Feralpisalo, a vorbit despre viitorul său, declarându-se mulțumit de atmosfera de la Parma.

Valentin Mihăilă

Credit imagine: Getty Images

Pregătirea pentru sezonul 2022/23 a intrat pe ultima sută de metri în țările în care competiția internă nu a început. Sâmbătă, echipa lui Mihăilă a disputat un meci de pregătire în care internaționalul român a fost titular și a marcat. Parma, care se pregătește pentru al doilea an în Serie B, a jucat împotriva celor de la Feralpisalo, formație din a treia ligă italiană.
Echipa lui Mihăilă s-a impus cu scorul de 2-0, prima reușită aparținându-i românului, care a fost titular. După un schimb de pase, Mihăilă a deschis scorul înscriind spectaculos, cu o scăriță, trimițând mingea în poartă peste goalkeeper-ul adversarilor.La finalul partidei, Valentin Mihăilă a vorbit despre startul colaborării cu noul antrenor Fabio Pecchia, dar și despre viitorul său.
CITEȘTE ȘI:

Ce spune Valentin Mihăilă despre viitorul său la Parma

Valentin Mihăilă a transmis imediat după meciul cu Feralpisalo că va juca și sezonul viitor la Parma, eliminând orice zvon cu privire la o posibilă plecare a sa din Italia: "Îmi place foarte mult (n.r. de Fabio Pecchia), atât ca antrenor, cât și ca om. Sper să reușim lucruri importante la Parma. Formăm un grup bun, dăm totul pe teren, trebuie să dăm 100% în ambele faze și să avem atitudine.
Eu rămân la Parma. Vreau să joc, pentru că anul trecut am făcut-o puțin. Vreau să fie cum a fost când am venit la Parma, când era echipa în Serie A. Obiectivul meu personal? Să joc toate meciurile", a spus Valentin Mihăilă, citat de Parma Live. De cealaltă parte, Dennis Man nu a fost inclus în lotul Parmei pentru că de abia a revenit la antrenamente, după o accidentare suferită la finalul sezonului precedent.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo