Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Valentin Mihăilă, un gol și două assist-uri în duelul cu Genoa! Parma continuă neînvinsă în Serie B

Bianca Dumitru

Publicat 03/09/2022 la 19:45 GMT+3

Valentin Mihăilă a fost titular la Parma în duelul din deplasare cu Genoa, din a patra etapă a Serie B. Românul a reușit un gol și două pase decisive, iar echipa sa continuă neînvinsă în acest sezon.

Valentin Mihăilă (Parma)

Credit imagine: Getty Images

Parma a remizat astăzi, scor 3-3, pe terenul celor de la Genoa, într-un meci contând pentru a patra etapă din sezonul 2022/23 al Serie B.
Românii Valentin Mihăilă și Dennis Man au fost titulari în primul 11 al echipei lui Fabio Pecchia, primul fiind integralist, iar celălalt aflându-se pe teren timp de 55 de minute.
Genoa a deschis scorul prin Frendrup, în minutul 16, iar Parma a egalat după doar 5 minute, prin Inglese, care a marcat după o pasă a lui Mihăilă. Ulterior, fostul jucător al Universității Craiova și-a dus echipa în avantaj, înscriind al doilea gol al său din acest sezon de Serie B.
Până la pauză, gazdele au restabilit egalitatea, prin Hefti, iar imediat după reluarea partidei au preluat conducerea, în urma unei lovituri de la 11 metri.
Genoa a avut victoria în mâini până în minutul 89, când Estevez a făcut 3-3, tot dintr-o pasă a lui Mihăilă, stabilind scorul final. Parma a rămas, astfel, neînvinsă în Serie B, având o victorie și 3 rezultate de egalitate.
Citește și:

Mihăilă, start foarte bun de sezon

Valentin Mihăilă are un start de sezon foarte bun la Parma, demonstrând că este într-o formă de zile mari.
Românul a reușit în această vară să înscrie în 4 partide consecutive în tricoul echipei lui Fabrio Pecchia, respectiv în amicalele cu FeralpiSalo și Lecce și în duelurile cu Salernitana, din Cupa Italiei, și Bari, din prima etapă a sezonului 2022/23 de Serie B.
Ulterior, fostul jucător al Universității Craiova a mai dat o pasă decisivă în duelul cu Cosenza, câștigat de Parma cu scorul de 1-0, iar astăzi a avut o nouă prestație bună pe terenul celor de la Genoa.
Pe site-ul SofaScore.com, Valentin Mihăilă a primit cea mai mare notă a echipei lui Pecchia, 7,8. Dennis Man a fost notat doar cu 6,2.
Echipa lui Valentin Mihăilă și Dennis Man va juca, în a cincea etapă din Serie B, pe teren propriu, în compania celor de la Ternana, sâmbăta viitoare, de la ora 15:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo