Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Veste proastă pentru Dennis Man! S-a accidentat și va rata următorul duel al Parmei din Serie B

Bianca Dumitru

Publicat 15/10/2022 la 08:26 GMT+3

Dennis Man a fost în startul acestui sezon unul dintre cei mai în formă jucători români care evoluează în străinătate. Înaintea partidei din weekend, fotbalistul s-a accidentat și va rata duelul dintre Parma și Reggina.

Dennis Man

Credit imagine: Getty Images

Dennis Man a avut un start foarte bun de sezon în Serie B, acolo unde a reușit câteva prestații bune. A fost titular în 6 din cele 8 etape deja disputate, antrenorul Fabio Pecchia acordându-i mai multă încredere.
Din păcate, românul s-a accidentat în această săptămână și va fi indisponibil pentru următorul meci al Parmei, care va avea loc astăzi, pe teren propriu, contra celor de la Reggina.
Potrivit oficialilor clubului, Dennis Man s-a accidentat la coapsa dreaptă, dar din fericire problema nu este gravă, el fiind așteptat să revină cât mai curând.
Pentru Parma, astăzi, nu va evolua nici Valentin Mihăilă care nu a mai jucat de o lună din cauza unei accidentări.
Echipa lui Fabio Pecchia este pe locul 7 în clasamentul din Serie B, cu 13 puncte acumulate după 8 etape.
Citește și:

Dennis Man, în atenția echipelor din Serie A

În startul acestui sezon de Serie B, Dennis Man a înscris 3 goluri în 8 etape. În plus, potrivit jurnaliștilor de la ParmaLive, românul a reușit cele mai multe driblinguri din competiție (19), fiind la egalitate cu coechipierul său, Franco Vasquez.
În urma prestațiilor bune din această stagiune, fostul jucător al celor de la FCSB le-a atras atenția echipelor din Serie A. La începutul acestei luni, impresarul fotbalistului a anunțat că Man s-ar putea transfera la o formație din prima ligă a Italiei în perioada de mercato din iarnă.
Dennis Man mai are contract cu Parma până în anul 2025, iar oficialii clubului nu par dispuși să îl cedeze ușor pe jucătorul de 24 de ani. Jurnaliștii italieni au scris despre faptul că Parma va avea un cuvânt important de spus în cazul în care va veni o ofertă oficială pe numele jucătorului român.
"Pioli monitorizează situația cu mare atenție, iar Man ar putea face parte din proiectul pus la cale cu ani în urmă, bazat pe jucători mai mult sau mai puțin tineri, combinați cu cei cu experiență. La Parma, din 2021, aripa română are un contract ce va expira în iunie 2025.
Prin urmare, Parma va avea o poziție de forță în eventualele negocieri cu AC Milan. Deocamdată, fotbalistul se află sub atenta supraveghere și nu este exclus ca cele două cluburi să ajungă la o înțelegere după Cupa Mondială. Dacă nu pentru un transfer definitiv, măcar pentru un împrumut", au scris cei de la seriebnews.com.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo