Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dennis Man, gol la revenirea la Parma! Echipa sa e lider în Serie B! Ce au făcut stranierii

Dani Morar

Actualizat 17/09/2023 la 20:56 GMT+3

Dennis Man a ratat meciurile naționalei României din cauza unei accidentări și nu jucase la Parma în ultimele 3 partide, dar a revenit perfect în echipa de start. Arădeanul a deschis scorul cu Catanzaro, iar echipa sa e pe primul loc în Serie B.

Catanzaro-Parma, Serie B 2023-2024. Esultanza Dennis Man (Parma, numero 98). (Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Dennis Man a revenit cu gol la Parma, după ce a ratat 3 partide la italieni din cauza unei accidentări și a contribuit la urcarea pe primul loc. El nu a putut fi prezent nici la naționala României pentru dubla cu Israel și Kosovo, dar astăzi a intrat ca titular și nu a dezamăgit.
Fostul jucător de la FCSB și UTA Arad a deschis scorul în partida cu Catanzaro, din etapa a 5-a din Serie B, în minutul 18. Bonny a centrat pe jos, iar Man a reluat din zona punctului de la 11 metri și a deblocat tabela.
Românul a avut o acțiune interesantă în minutul 31 și a mai avut câteva ocazii de a marca, site-ul Parmalive comparându-l cu Cristiano Ronaldo în această zi de grație.
"Ce acțiune a lui Dennis Man! Românul se deghizează în Cristiano Ronaldo, scoate din joc jumătate din apărarea lui Catanzaro și rămâne singur cu portarul Fulignati, însă este blocat. Când Parma pleacă pe contraatac pare de neoprit, iar Man pare că are o zi de grație", au scris italienii, citați de sport.ro.
Man a fost schimbat la pauză pentru a nu fi forțat după accidentarea suferită, moment în care scorul era 3-0 pentru Parma, după dubla lui Benedyczak. Partipilo și Colak au stabilit scorul final în repriza a doua, iar Valentin Mihăilă a fost rezervă neutilizată.
Citește și:

Radu Drăgușin și Bogdan Racovițan au jucat aseară

Bogdan Racovițan a fost introdus pe teren în minutul 59 al victoriei lui Rakow în fața celor de la LSK Lodz. Campioana Poloniei a câștigat cu 1-0, singurul gol al partidei fiind marcat de Papanikolaou, în minutul 6.
Racovițan a primit nota 7,7 de la Sofascore la finalul meciului, având o acuratețe a paselor de 83%, 2 dueluri câștigate, 28 de atingeri și 2 șuturi blocate.
Radu Drăgușin a fost integralist la Genoa în partida cu Napoli din etapa a 4-a din Serie A, terminată la egalitate, scor 2-2. "Grifonii" au făcut o partidă perfectă timp de o oră, dar valoarea superioară a campioanei și-a spus cuvântul spre final. Mattia Bani a deschis scorul în minutul 40, iar Retegui a majorat avantajul gazdelor în minutul 56. Napoli a plecat cu un punct de pe Luigi Ferraris grație reușitelor semnate de Raspadori (min.76) și Politano (min.84).
Chiar dacă echipa sa a primit două goluri și a ratat o victorie mare, Radu Drăgușin a fost elogiat de presa din Genova. Românul l-a anihilat complet pe Victor Osimhen, golgheterul campionatului din sezonului trecut. Nigerianul nu a câștigat niciun duel cu Drăgușin, lucru care i se întâmplă foarte rar pe parcursul unui meci.
Ionuț Radu a fost rezervă neutilizată în partida pe care Bournemouth a încheiat-o la egalitate cu Chelsea, scor 0-0.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo