Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dennis Man mai are un obiectiv cu Parma, după ce a promovat! "Sezonul nu e încheiat"

Dani Morar

Actualizat 03/05/2024 la 17:51 GMT+3

Dennis Man și Valentin Mihăilă au pus umărul la promovarea Parmei în Serie A și se pregătesc încet de EURO 2024 alături de naționala României. Fostul jucător al celor de la FCSB mai are un obiectiv alături de italieni, dezvăluit în presa din peninsulă.

Dennis Man, Valentin Mihăilă (Parma)

Credit imagine: facebook

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost dintre pionii cu care Parma a reușit promovarea în Serie A, la capătul unui sezon foarte bun. Primul a vorbit în presa din Italia și a ținut să menționeze că sezonul nu e încheiat și că își dorește să câștige Serie B, înainte de a reprezenta România la Campionatul European din Germania.
"Așteptam acest moment de multă vreme și suntem fericiți că ne-am atins obiectivul de a promova în prima ligă. Sezonul meu putea fi unul mai bun, dar important este că Parma a promovat în Serie A.
Sunt fericit că am ajutat echipa. Jucăm deja de doi ani și jumătate împreună și s-a văzut că ne cunoaștem foarte bine. Am muncit în fiecare zi, iar rezultatele s-au văzut.
Antrenorul mi-a oferit multă încredere și mereu îmi spunea să fac ceea ce știu. Îmi place că Pecchia discută cu toți jucătorii și îi face pe toți să se simtă importanți.
Krause a fost mereu apropiat de noi și am avut parte de sprijinul conducerii. Când ajungi la antrenament și vezi că toată lumea e concentrată la obiectivul pe care îl avem, simți încredere și totul devine mai ușor.
Mai avem două meciuri, cu Cremonese și Reggiana. Sezonul nu s-a încheiat, ne dorim să terminăm pe primul loc", a declarat Dennis Man, conform Parma Live.

Gazzetta dello Sport, cuvinte mari pentru Man și Mihăilă

Parma, echipa la care evoluează internaționalii români Valentin Mihăilă și Dennis Man a obținut promovarea matematică în primul eșalon al fotbalului italian, nemaiavând cum să piardă biletele pentru Serie A pe final de sezon.
După remiza cu Bari, scor 1-1, fotbaliștii lui Fabio Pecchia au fost analizați de jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport, care au alcătuit și un top al celor mai buni jucători ai echipei în acest sezon.
Pe prima poziție a ierarhiei, cu nota 8,5, au fost plasați Dennis Man și Adrian Bernabe, iar podiumul a fost completat de Valentin Mihăilă, care a primit nota 7,5.
Italienii au evidențiat creșterea de formă pe care a demonstrat-o în actuala stagiune fostul jucător de la FCSB, notând că Man are capacitatea de a-i pune probleme oricărui adversar.
"Creșterea lui Dennis Man a coincis cu cea a echipei și poate că acest lucru nu este o coincidență. Cel mai bun marcator al echipei, Dennis a fost precis cu pasele decisive și a fost mereu gata să alerge pe flancul drept și să-și învingă adversarul. Când are chef, a-l opri devine o problemă pentru oricine", au scris jurnaliștii Gazzetta dello Sport despre Dennis Man.
Sursa citată a scris că fostul fotbalist de la Universitatea Craiova are o tehnică foarte bună și că se descurcă foarte bine să găsească spații în atac.
"În sfârșit, un campionat fără accidentări grave și pentru asta trebuie sa dăm credit antrenorilor și întregului personal medical, care l-a condus cu înțelepciune pe român.
Letal în viteză și înzestrat cu o tehnică foarte bună, se pricepe foarte bine să găsească spațiile de atac", au notat italienii despre Valentin Mihăilă.
Cei doi români au reușit 16 dintre golurile Parmei în cele 30 de partide disputate în acest sezon, 11 fiind marcate de Dennis Man, iar 5 de Valentin Mihăilă.
Până la finalul stagiunii, echipa lui Fabio Pecchia le mai are de înfruntat pe Cremonese și Reggiana, partidele fiind programate pe 5, respectiv 10 mai.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo