Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dennis Man, record impresionant în Serie B! "Nu există niciun jucător care să fi făcut asta"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 12/04/2024 la 12:37 GMT+3

Dennis Man trece printr-o perioadă foarte bună în Italia, unde este golgheterul celor de la Parma, liderul clasamentului din Serie B. Românul deține un record impresionant, fiind atacantul care a parcurs cei mai mulți metri cu mingea la picior în acest sezon.

Dennis Man (Parma)

Credit imagine: Twitter

Dennis Man se află într-unul dintre cele mai bune sezoane ale carierei, reușind să-și ajute echipa să fie lider în Serie B, luptând pentru promovarea directă în primul eșalon din Italia.
Fostul jucător de la FCSB a reușit în această stagiune 11 goluri și 5 pase decisive în Serie B, competiție în care a stabilit și un record impresionant.
Conform jurnaliștilor italieni, Dennis Man este atacantul care a parcurs cei mai mulți metri cu mingea la picior în acest sezon, recordul său fiind de 4.636 de metri.
"Nimeni nu a parcurs atâția metri cu mingea la picior ca Dennis Man. Unul dintre liderii Parmei lui Fabio Pecchia, cel mai bun marcator al echipei, cu 11 goluri, și deseori motorul cruciaților, românul se află în fruntea unui clasament din Serie B, mai exact topul care îi conține pe atacanții cei mai implicați în posesia mingii.
În campionat, de fapt, nu există niciun jucător care să fi parcurs mai mulți metri cu mingea la picior decât Man, un număr record de 4.636, românul creându-și 22 de ocazii de gol, în urma doar a lui Cesar Falletti de la Cremonese, cu 24", au notat cei de la ParmaLive.
Citește și:

Dennis Man, dorit de Borussia Dortmund și Napoli

În urma prestațiilor avute de Man, mai multe echipe s-au interesat de serviciile sale, iar Borussia Dortmund se află printre numele mari care și-l doresc.
Nemții l-ar putea ceda pe Malen în Premier League și vor avea nevoie de un înlocuitor. Presa din Germania notează că cei de la BVB nu sunt convinși dacă vor să insiste încă de acum pentru Man, dar ar putea grăbi lucrurile de teamă ca valoarea românului să nu crească după turneul final al EURO 2024.
De asemenea, jurnaliștii napoletani sugerează faptul că echipa campioană a Italiei, Napoli, ar fi interesată și ea de transferul lui Dennis Man, care face un sezon excelent în tricoul "cruciaților", pe care îi conduce spre promovarea directă în Serie A.
Fostul jucător de la FCSB, care a sărbătorit recent 100 de meciuri în tricoul Parmei, are cele mai bune cifre de la transferul realizat în urmă cu 3 ani. Românul este golgheterul liderului din Serie B, cu 12 reușite în toate competițiile. Acestor goluri se adaugă și cele 6 assist-uri pe care le-a dat.
În weekend, echipa lui Dennis Man va juca mâine după-amiază, de la ora 17:15, pe teren propriu, în compania celor de la Spezia, într-un meci contând pentru a 33-a etapă din Serie B.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo