Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Parma vrea să semneze un nou contract cu Dennis Man! Ce pretenții are fotbalistul

Bianca Dumitru

Publicat 16/05/2024 la 13:53 GMT+3

Dennis Man a promovat, la începutul acestei luni, cu Parma în Serie A, la finalul unui sezon în care românul a strălucit în mai multe rânduri. Italienii vor să îi prelungească înțelegerea, iar jurnaliștii Gazzetta dello Sport au anunțat cum decurg negocierile.

Dennis Man

Credit imagine: Getty Images

Dennis Man a promovat, la începutul acestei luni, cu Parma în Serie A, la finalul unui sezon în care românul a strălucit în mai multe rânduri. Fostul jucător de la FCSB a reușit în această stagiune 11 goluri și 6 pase decisive în Serie B.
Mai mult, Man a fost în această competiție și unul dintre atacanții care au parcurs cei mai mulți metri cu mingea la picior în acest sezon. În urma prestațiilor bune pe care le-a avut, italienii ar vrea să-i prelungească înțelegerea românului, asigurându-se că se vor putea baza și în continuare pe el.
Dennis Man mai are contract cu Parma până în vara anului 2025. Potrivit jurnaliștilor Gazzetta dello Sport au anunțat că șefii clubului vor să ajungă cât mai curând la un acord cu fotbalistul, care a fost transferat de la FCSB în schimbul a 11 milioane de euro.
Conform Spotmedia, pentru a-și prelungi înțelegerea cu nou-promovata din Italia, Dennis Man ar fi solicitat un salariu mai mare. El ar vrea să câștige, din următorul sezon, 2 milioane de euro pe an.
Rămâne de văzut dacă șefii Parmei vor fi de acord cu pretențiile românului și dacă cele două părți vor ajunge să bată palma.
Citește și:

ITALIENII, "LA PICIOARELE" LUI DENNIS MAN DUPĂ PROMOVAREA ÎN SERIE A

După ce Parma și-a încheiat stagiunea, jurnaliștii din Italia au analizat evoluția echipei lui Fabio Pecchia, evidențiind parcursul bun pe care l-a avut Dennis Man. Cei de la ParmaLive i-au dedicat un articol românului.
Ei au titrat: "Sezonul consacrării pentru Man, acum e gata să confirme în Serie A" și au prezentat tot ceea ce s-a întâmplat cu el de la transferul în Italia. Italienii l-au notat pe Dennis Man cu 8 pentru evoluțiile din această stagiune și au dezvăluit că obiectivul românului va fi, din toamnă, acela de a se impune în Serie A.
"Man a ajuns la Parma la începutul erei Krause. A fost o întărire pentru fereastra de mercato din ianuarie și mereu a dat impresia că este un fotbalist cu un potențial excelent, care nu este însă exploatat pe deplin.
Ei bine, în acest campionat a fost înlăturat orice dubiu în privința talentatului român, care a părut practic de neoprit pe parcursul întregului sezon, cu excepția unui mic declin pe final. Obiectivul lui acum este cu siguranță acela de a se impune în Serie A, posibil tot în tricoul Parmei. Mai întâi va avea un Campionat European cu România, unde ar putea fi în continuare protagonist.
Man a strâns 2.534 de minute în total, 35 de meciuri, 13 goluri, 7 pase decisive și două cartonașe galbene. Cu siguranță, sunt niște numere de top pentru o extremă. A fost cel mai bun sezon al său de când e la Parma.
E greu de ales un singur moment de vârf al lui Man în acest campionat. Contribuția sa din perioada octombrie - ianuarie a fost în special decisivă. Fostul jucător de la FCSB a marcat foarte mult și sunt demne de menționat dubla din meciul cu Ascoli și meciurile cu Ternana, Brescia ori Sampdoria, în care a înscris și a oferit pase decisive", au notat jurnaliștii de la ParmaLive.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo