O specialistă a Europa League, Sevilla a considerat mereu competiția mai importantă decât campionatul intern, unde Barcelona și Real Madrid își dispută, aproape an de an, supremația.
Astfel, Sevilla și-a canalizat energiile spre competiția europeană, pe care au câștigat-o de nu mai puțin de 5 ori, record absolut (2005–06, 2006–07, 2013–14, 2014–15 și 2015–16).

CFR, adversarul ideal pentru Sevilla

Romanian Liga I
Încă un jucător român ajunge lângă Deian Sorescu în Polonia. Transfer de 600.000 de euro
ACUM 19 MINUTE
În acest context, siteul oficial al grupării iberice salută întâlnirea cu CFR, un adversar mult mai slab, cel puțin pe hârtie.
"Sevilla va călători în Transilvania atunci când Europa League se va relua, în februarie. Andaluzii au fost norocoși la tragerea la sorți pentru 16-imile Europa League, urmând a da piept cu CFR, campioana României. Clujenii s-au calificat de pe locul secund, dintr-o grupă cu Celtic, Lazio și Rennes. Campioana ultimelor două ediții din Liga 1, CFR se află în acest moment pe locul secund în clasament, în spatele Astrei. CFR are cinci titluri de campioană, 4 Cupei și 3 Supercupe", notează siteul oficial al spaniolilor.
Manșa tur din 16-imile Europa League va avea loc pe 20 februarie iar returul va fi la o săptămână distanță (27 februarie). Prima partidă se va disputa în Gruia.
Premier League
Tottenham, refuzată de Franck Kessie. Starul lui AC Milan era una din cele două ținte ale lui Conte
ACUM O ORĂ
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
ACUM 6 ORE