Într-un interviu acordat pentru "Russia Today", Khabib a dezvăluit când ar fi momentul ideal pentru Ronaldo să se retragă din fotbal:
"Este dificil să renunți la ceva ce ai făcut toată viața ta. Dar nu contează dacă vrei să te retragi sau nu, va veni momentul în care dacă nu te lași tu de sport, sportul te va lăsa pe tine. Dacă nu te retragi în momentul potrivit, vei rămâne în urmă, pentru că vor apărea sportivi mai buni, mai tineri și mai motivați. La sfârșitul carierei nu vei mai avea aceeași poftă de performanță pe care ai avut-o la începutul carierei. Nimeni nu rămâne în frunte pentru totdeauna, așa că este important să te retragi în momentul potrivit", a spus Khabib Nurmagomedov, care contrazice afirmațiile făcute, cu puțin timp în urmă, de Cristiano.
https://i.eurosport.com/2019/12/15/2736886.jpg
Fotbal
Ronaldo, antrenor la United în mai puțin de doi ani! Anunțul unui fost tehnician din Premier League
ACUM 18 ORE

"Nu contează dacă ești Ronaldo sau Khabib"

Portughezul a subliniat că mai are de gând să joace mulți ani, datorită fizicului lui care se află în condiții optime. Cu toate acestea, luptătorul rus a continuat pentru sursa citată: "Câți ani are acum Cristiano? 34? La 35 nu va mai avea aceeași reacție și formă fizică de invidiat. Și nu contează dacă ești Cristiano sau Khabib. La un moment dat, vor apărea doi sportivi care ne vor lua locul. Sfatul meu pentru Cristiano este să se retragă în momentul potrivit."
Ronaldo a ajuns la Juventus în vara lui 2018, iar de atunci a înscris de 37 de ori în 61 de partide. De-a lungul carierei, portughezul a mai evoluat pentru Sporting Lisabona, Manchester United și Real Madrid, alături de care a cucerit 29 de trofee. Cristiano a bifat 164 de selecții în naționala Portugaliei, timp în care a marcat 99 de goluri și a cucerit două trofee: Campionatul European în 2016 și UEFA Nations League în 2019.
Premier League
Mama lui Ronaldo, încrezătoare că fiul starului va ajunge la fel de mare! Unde vrea să-l vadă jucând
ACUM O ZI
Premier League
Ronaldo, cel mai bine plătit fotbalist din lume! Doar 3 sportivi câștigă mai mult din publicicitate
IERI LA 08:42