Steve Bruce, managerul echipei Newcastle, nu a fost un personaj popular pe St. James Park în ultima perioadă, dar a avut mereu sprijinul proprietarului Mike Ashley. De câteva zile, clubul are însă alți patroni, un fond de investiții publice din Arabia Saudită deținut de prințul Mohammad Bin Salman, iar antrenorul are zilele numărate pe banca tehnică, potrivit mass-mediei din Anglia.
Newcastle are acum niște șefi foarte bogați, astfel că își poate permite orice jucător din fotbalul mondial. Are ambiții mari de a concura la cel mai înalt nivel în anii ce vor urma, iar pentru a urca în top se gândește și la un manager pe măsura așteptărilor.

Sfatul liniștit al lui Ferguson pentru Steve Bruce, managerul de care Newcastle vrea să scape

Cupa Mondială FIFA
Accidentarea lui Benzema, "gură de oxigen" pentru naționala Franței! Dezvăluirea făcută de L'Equipe
ACUM 6 MINUTE
Steve Bruce este însă deocamdată pe banca tehnică și el va fi cel care va conduce și echipa la partida cu Tottenham, din etapa a 8-a, primul al clubului după schimbarea managementului. Presiunea este însă la tot pasul, iar acesta ar putea încerca să apeleze la legendarul manager al Manchester United, Sir Alex Ferguson, pentru câteva cuvinte de îndrumare. Bruce a jucat sub comanda lui Ferguson timp de aproape un deceniu în timpul carierei sale de jucător și a recunoscut în trecut că a vorbit adesea cu fostul său mentor pentru a obține câteva sfaturi.
"El a fost întotdeauna un ajutor pentru mine din ziua în care m-a transferat și m-a făcut căpitan al acelui mare club (n.r. Manchester United). De-a lungul timpului, întotdeauna ai primit un sfat liniștit, Sunt privilegiat că am am lucrat cu el, pentru că te ajută, asta e sigur", a spus Bruce anul trecut, potrivit ziarului Express.
Managerul lui Newcastle a spus și cu alte ocazii că a primit cuvinte de încurajare de la Ferguson:
"Îl sun mereu pe Sir Alex pentru câteva sfaturi din când în când. Dacă ai vreodată nevoie de sfaturi, el este mereu acolo pentru a te ajuta".
Nu se știe dacă Bruce a avut vreun dialog cu fostul său manager de la schimbarea managementului de săptămâna trecută, dar este probabil să aibă nevoie de tot sprijinul pe care îl poate obține, mai ales că zilnic sunt publicate nume de antrenori care i-ar putea lua locul, mai precizează sursa citată.
Brendan Rodgers, Frank Lampard, Steven Gerrard, Antonio Conte, Lucien Favre și Roberto Martinez s-au numărat printre numele vehiculate că ar putea să-l înlocuiască pe Steve Bruce.
https://i.eurosport.com/2021/10/12/3235745.png
Cupa Mondială FIFA
Calculele Mondialului după primele 6 zile. Argentina, în pericol de eliminare încă de astăzi
ACUM 37 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Verdict clar înainte de duelul Spania - Germania! "Nu poți să mergi la Mondial și să faci asta"
ACUM O ORĂ