Articol scris de Andrei Bobeică
Atacantul nostru a fost eliminat la scorul de 2-1 pentru România, după o intrare violentă asupra lui Andre Calisir, căruia i-a lăsat și semne ca "amintire".

Ionel Ganea, despre gestul lui George Pușcaș

Liga
Real Madrid a uitat de Mbappe! Oferă de 120 de milioane de € pentru un jucător de același profil
ACUM O ORĂ
Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei, cunoscut pentru jocul său destul de dur, a vorbit pentru playsport.ro despre faza în care a fost implicat Pușcaș.
"Nu pot să-mi dau seama ce a vrut el să facă acolo. Pușcaș știe și, tot el, trebuie să ne explice. Și eu băgam material când intram pe teren, însă, nu știu dacă știe multă lume, la echipa națională, în 45 de selecții, nu am luat niciodată roșu! Nici măcar nu am fost suspendat în urma a două galbene. Avem o altă responsabilitate. O fi fost neatenție, o fi fost lipsă de experiență, nu pot și nici nu vreau să-mi dau cu părerea", a spus Ganea pentru sursa citată.

Ganea, despre șansele României

România a rămas cu doar 3 puncte după primele meciuri din preliminariile Campionatului Mondial.
"Ce să mai crezi în fotbalul ăsta? Macedonia învinge în Germania la ea acasă, noi trecem de Macedonia și ne bate Armenia. Mare minune să nu se ducă Armenia de pe primul loc! Noi, la capitolul speranțe, acum, stăm cam prost, însă știi cum e, speranța moare ultima și, cât timp există șanse matematice, suntem obligați să credem în calificare. Dacă Stanciu, cu Germania, pasa pe final, scoteam și noi un punct cu nemții, făceam 1-1. Cu Islanda o să fie greu", a adăugat Ganea.

Ionel Ganea, despre Mirel Rădoi

Contestat de multă lume pentru jocul ofensiv, Mirel Rădoi a fost coleg cu Ganea, motiv pentru care legenda naționalei României nu a vrut să spună foarte multe despre selecționer.
"Prefer să mă abțin, mi-a fost coleg. Din păcate nu am reușit să gestionăm finalul și chiar nu înțeleg de ce. Cât despre stilul nostru de joc, ofensiv, fiecare antrenor are filosofia lui, însă văd că acest lucru ne costă. E problema lor, ce contează ce spun eu, ce zici tu? Nu prea sau prea puțin", a concluzionat Ganea.
Romanian Liga I
Noul acționar de la Rapid: "Modelul de business de la CFR Cluj îl înţeleg foarte greu"
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp a detectat principalul avantaj al lui Liverpool înainte de finala Champions League
ACUM 2 ORE