Sportivii din întreaga lume au luat parte la "provocarea stai acasă" pentru a-i convinge pe oameni că aceasta este singura metodă de a combate coronavirusul. Pentru fotbaliști, provocarea a fost aceea de a jongla cu sulul de hârtie igienică.
Deși pentru ea prima iubire este tenisul, Simona Halep și-a demonstrat talentul și la fotbal și a acceptat provocarea. Iar numărul 2 WTA s-a descurcat admirabil! Simona a reușit numai puțin de 19 "duble", la fel câte a reușit și Leo Messi când argentinianul a luat parte la provocare.
Leo Messi, Cesc Fabregas, Ianis Hagi, Jamie Carragher, Gary Neville, Xavi, Harvey Elliott, Joe Aribo, Petr Cech, Francesco Totti, Sergio Ramos, Joao Felix, Coutinho și mulți alți fotbaliști au luat parte la provocare, cu rezultate amuzante. Iată varianta Simonei Halep
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
ACUM 19 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
ACUM 20 ORE
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
IERI LA 10:14