Întrebat dacă ia în calcul o posibilă revenire pe banca tehnică a Craiovei după ce oltenii au decis să-l demită pe Corneliu Papură, Pițurcă a răspuns că nu se gândește la acest lucru.
Mai mult, fostul selecționer a mărturisit pentru ProSport că există șanse foarte mici să accepte vreo ofertă din Liga 1, iar singurul club din România la care ar merge este Steaua, formația din Liga a 4-a.
Nu, nu se pune problema să revin la Universitatea Craiova. Din Liga 1, e puțin probabil să accept vreo ofertă. Singura echipă din fotbalul românesc la care aș mai lucra este Steaua București și nu neapărat ca antrenor. | Victor Pițurcă
Romanian Liga I
FC Argeș - Dinamo 2-1. Flavius Stoican a pierdut primul meci după revenirea în Ștefan cel Mare
ACUM 20 MINUTE

Pițurcă a făcut istorie la Steaua

De-a lungul timpului, Pițurcă s-a mai aflat pe banca "roș-albaștrilor" în 4 perioade: 1992, 2000-2002, 2002-2004 si 2010. Acesta a evoluat și ca jucător pentru Steaua, în perioada 1983-1989, reușind să câștige Cupa Campionilor din 1986.
În prezent, CSA Steaua București este lider în Liga a 4-a din București și încearcă promovarea, după 2 sezoane ratate în play-off.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Hoții i-au spart casa unui jucător de la United în timpul meciului cu Brentford! Familia s-a ascuns
ACUM 3 ORE
Premier League
Tomas Tuchel înaintea derbyului cu Tottenham: "Chelsea este obosită fizic și mental!"
ACUM 3 ORE