În contextul în care mulți jucători îl consideră pe starul Barcelonei puțin arogant, în sensul în care de multe ori refuză schimbul de tricouri, într-un interviu realizat de spanioli cu decarul de pe Camp Nou s-a abordat această temă.
Messi a dezvăluit că percepția este greșită: el nu refuză aproape niciodată să facă schimb de tricouri, doar că nu se duce el la adversari pentru această propunere. Cu o singură excepție: în 2006, într-un El Clasico, pe atunci tânărul Messi i-a cerut marelui Zidane tricoul.
"Eu nu cer să fac schimb de tricouri. Fac mereu schimb, dar nu cer eu. Totuși, i-am cerut lui Zidane să-mi dea mie tricoul lui, după un El Clasico, nu m-am putut abține", a spus Leo Messi pentru cei de la TyC Sports.
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19
https://i.eurosport.com/2019/09/24/2682810.jpg

Messi&Co au refuzat schimbul de tricouri cu Slavia Praga

După 46 de meciuri la rând în care au marcat pe teren propriu, elevii lui Valverde nu au găsit drumul spre plasa porții echipei lui Nicolae Stanciu, în ultima etapă de Champions League. Remiza albă venise într-o perioadă extrem de nefastă pentru catalani, care în weekend pierduseră cu 3-1 pe terenul lui Levante.
Messi&Co au fost atât de supărați pentru egalul contra Slaviei, încât au mers direct la vestiare, odată cu fluierul final. Spre dezamăgirea jucătorilor cehilor, care sperau să facă schimburi de tricouri sau măcar să fie felicitați de adversari pentru dăruirea de care au dat dovadă.
"Messi și ceilalți au plecat pur și simplu de pe teren, nici nu au dat mâna cu noi. E supărător că s-a întâmplat așa, așteptam cu nerăbdare să evoluăm în Liga Campionilor cu astfel de jucători mari. Cu toții eram nerăbdători să facem schimb de tricouri la final, dar ei s-au comportat așa. Păcat!", a declarat după meci Ondrej Kolar.
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
15/05/2022 LA 16:31
Ligue 1
"Meciul cu Real Madrid ne-a ucis!" Mărturisirea unui fotbalist de la PSG după egalul cu Troyes
09/05/2022 LA 07:51