”Doamne, Dumnezeule! Depor al meu! Adevărul este că sunt foarte îngrijorat de situația de la echipă. Nici nu-mi pot imagina Depor în a treia ligă!”, a declarat Bebeto pentru MARCA.
Deportivo la Coruna se află în Segunda Division însă fosta semifinalistă de UEFA Champions League este în acest moment pe ultimul loc, cu doar 12 puncte acumulate în 20 de meciuri iar retrogradarea în a treia ligă spaniolă pare tot mai aproape cu fiecare etapă care trece.
”Nu știu exact ce se întâmplă, dar este ceva ciudat, sigur. Echipa nu obține rezultate, este incapabilă. Trebuie să se schimbe multe lucruri în viitorul apropiat”, a continuat brazilianul.
Romanian Liga I
2 dintr-o lovitură! Dinamo continuă campania de transferuri pentru a se salva de la retrogradare
ACUM 2 ORE
https://i.eurosport.com/2012/02/16/810850.jpg
Deportivo este la nouă puncte distanță de salvarea de la retrogradare iar Bebeto ar un mesaj pentru fani: ”Să aibă răbdare. Situația este dificilă, dar fanii au fost mereu extraordinari. Nici nu vreau să mă gândesc prin ce trec”.
Bebeto ar fi dispus să facă orice pentru a-și ajuta fosta echipă: ”Dacă este nevoie, vreau să joc din nou pentru a-i ajuta să iasă din situația în care se află. Pentru mine este foarte trist să vorbesc despre Deport. Voi merge în curând în vacanță în La Coruna și voi vedea ce se întâmplă acolo”.
Premier League
Manchester United pregătește deja perioada de mercato din vară! Pe cine au pus ochii "diavolii"
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Alexandru Pașcanu, transferat definitiv de Ponferradina de la CFR Cluj!
ACUM 2 ORE