Ultima întâmplare care a luat prin surprindere fotbalul european vine din Portugalia, acolo unde jucătorii echipei Desportivo Mirandes se află în carantină într-un "oraș fantomă".
Potrivit jurnaliștilor de la Clarin, este vorba despre 12 fotbaliști argentinieni care evoluează în liga a 4-a din Portugalia și care au fost luați prin suprindere de coronavirus, la fel ca și restul colegilor lor. Spre deosebire de jucătorii portughezi, cei 12 sud-americani nu au altă variantă decât să aștepte ca situația de criză să înceteze, pentru ca apoi să se întoarcă în țara natală.
Până când pandemia se va încheia, cei 12 argentinieni locuiesc într-o casă veche cu 10 camere, sub forma unui cantonament. Acolo primesc doar mâncare și cazare, fără să le fie acordate salarii și asigurări sociale.
Fotbal
Exclusiv | Destinul teribil al singurei echipe românești din Anglia! Anunțul făcut de managerul său
06/04/2020 LA 13:32
https://i.eurosport.com/2020/04/06/2803576.jpg
Sursa foto: Clarin.com

Situația inedită în care se află cei 12 jucători

Fotbaliștii sud-americani au venit să joace în Europa și să prindă un contract promițător la un club important, însă momentan evoluează într-o ligă inferioară din Portugalia.
Nicolas Celotti (22 ani) este unul dintre cei 12 argentinieni aflați în carantină. Tânărul jucător a participat la o selecție efectuată de un om de afaceri şi un director sportiv, la finalul căruia a prins un zbor către liga a 4-a din Portugalia. Ajuns la Desportivo Mirandes, Celotti a găsit o echipă plină cu conaționali. Jucătorul de 22 de ani a jucat numai două meciuri, după care pe 18 martie pandemia a dus la suspendarea campionatului.
În prezent, cei 12 argentinieni se află în autoizolare într-o casă veche, dar renovată, care are 10 camere, 3 băi şi o bucătărie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
ACUM 29 MINUTE
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
ACUM O ORĂ