Azdren Llullaku, jucător care a evoluat în trecut în Liga 1 la cluburi precum Gaz Metan Mediaș, CSMS Iași sau Astra Giurgiu, a declarat pentru AntenaSport că fotbaliștii nu mai au voie să discute cu presa despre situația din Belarus.
"Eu nu mai am voie să dau declarații. Ne-au zis să nu mai vorbim cu nimeni", a afirmat el. Decizia pare să fi fost luată după ce albanezul a declarat pentru Sky Sport Italia că autoritățile nu vor opri campionatul nici dacă unul dintre jucători va fi bolnav.

"Suporterii nu vor să mai vină la meciuri"

Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 6 ORE
Llullaku, cel care a fost golgheterul Ligii 1 în sezonul 2016/2017 deși a evoluat doar jumătate de sezon la Gaz Metan Mediaș, a vorbit zilele trecute și pentru DigiSport despre situația din Belarus, dar și despre cea din Albania, țara sa de origine.
Situația până acum era complet normală, dar se pare că lumea începe să nu mai fie indiferentă... Mi s-a spus că suporterii n-ar mai vrea să vină la meciuri. Din câte am înțeles, va mai fi o ședință vineri, unde se va decide dacă mai jucăm sau nu. Posibil să se ia decizia de a întrerupe campionatul. E un virus foarte rău și din păcate va ajunge și aici.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Liga
Ce opțiuni mai are Real Madrid pentru postul de atacant după ce a rămas fără Mbappe și Haaland
ACUM 13 ORE
Liga Campionilor UEFA
Benzema, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid: "Nu e momentul să vorbim despre lucruri mărunte"
ACUM 13 ORE