Azdren Llullaku, jucător care a evoluat în trecut în Liga 1 la cluburi precum Gaz Metan Mediaș, CSMS Iași sau Astra Giurgiu, a declarat pentru AntenaSport că fotbaliștii nu mai au voie să discute cu presa despre situația din Belarus.
"Eu nu mai am voie să dau declarații. Ne-au zis să nu mai vorbim cu nimeni", a afirmat el. Decizia pare să fi fost luată după ce albanezul a declarat pentru Sky Sport Italia că autoritățile nu vor opri campionatul nici dacă unul dintre jucători va fi bolnav.

"Suporterii nu vor să mai vină la meciuri"

Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
ACUM 4 ORE
Llullaku, cel care a fost golgheterul Ligii 1 în sezonul 2016/2017 deși a evoluat doar jumătate de sezon la Gaz Metan Mediaș, a vorbit zilele trecute și pentru DigiSport despre situația din Belarus, dar și despre cea din Albania, țara sa de origine.
Situația până acum era complet normală, dar se pare că lumea începe să nu mai fie indiferentă... Mi s-a spus că suporterii n-ar mai vrea să vină la meciuri. Din câte am înțeles, va mai fi o ședință vineri, unde se va decide dacă mai jucăm sau nu. Posibil să se ia decizia de a întrerupe campionatul. E un virus foarte rău și din păcate va ajunge și aici.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Fotbal
Seara magică a "băiatului de Aur", Moruțan. Nota primită, "palmele de bucurie" ale lui Terim
ACUM 5 ORE
Fotbal
Moruțan a salvat-o pe Galatasaray cu unul dintre golurile carierei. Reacția lui Fatih Terim
ACUM 6 ORE