”Miercuri, 13 mai, au fost efectuate teste pentru coronavirus pentru a doua oară asupra întregului lot și staff la baza de antrenamente. Astfel, opt persoane au fost depistate pozitiv. Procedurile privind aceste persoane au fost demarate imediat conform recomandărilor guvernului”, se arată în comunicatul turcilor.
Zilele trecute, Besiktas a anunțat că a instalat o cabină de dezinfectare în fața bazei de antrenament BJK Nevzat astfel încât jucătorii și staff-ul tehnic să fie în siguranță când vin la antrenamente.
În urma testelor inițiale, 2 persoane au fost depistate pozitiv - un jucător și un angajat al clubului. Ambele persoane au fost plasate în carantină conform procedurilor recomandate de autorități.
Serie A
Ianis Hagi, ca și transferat la Roma, în iarnă. Suma uriașă pusă la bătaie de Mourinho
ACUM 20 MINUTE
Turcia are 143.000 de cazuri confirmate cu coronavirus și aproape 4.000 de decese.
https://i.eurosport.com/2020/05/13/2818312.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
"Impotenta Barcelona", doar egal la Cadiz. Decizia lui Laporta în privința lui Koeman
ACUM 40 MINUTE
Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
ACUM 8 ORE