Cu câteva ore înaintea duelului din liga a 3-a italiană, Palermo a primit o veste grea. Din lotul de 18 jucători stabilit pentru partida cu marea rivală Catania, 6 au fost testați pozitiv cu coronavirus.
Per total, 12 jucători ai Cataniei sunt infectați cu COVID, la ora actuală.
Cum meciul n-a putut fi amânat, antrenorul Roberto Boscaglia a fost nevoit să se descurce cu o singură rezervă - goalkeeper-ul de numai 18 ani, Marco Matranga. Așadar, orice accidentare suferită de un jucător de câmp ar fi complicat teribil lucrurile pentru Palermo.
Ligue 1
Un coechipier a dezvăluit motivul pentru care Mbappe a rămas la PSG: ”Cel mai bun din lume”
ACUM 18 MINUTE

Palermo s-a prezentat la derby-ul cu Catania cu numai 12 jucători

Din fericire pentru Palermo, nu a fost nevoie de vreo modificare. Mai mult, chiar formația gazdă a fost cea care a deschis scorul prin Kanoute, după numai 15 minute. La pauză, tabela arăta în continuare scorul de 1-0 pentru decimata Palermo, care rezista eroic.
Catania a efectuat 4 modificări până în minutul 70, iar prospețimea jucătorilor și-a spus cuvântul. Pecorino a restabilit egalitatea în minutul 80, iar apoi oaspeții au forțat victoria. Palermo s-a apărat excelent și a smuls un punct uriaș, ținând cont de condițiile actuale de la echipă.
Situația de la Palermo este tragică. După 6 meciuri disputate, echipa se află pe locul 19 în Serie C, cu numai 3 puncte acumulate. De cealaltă parte, Catania ocupă poziția a 10-a, cu 9 puncte.
Echipele de start în derby-ul Palermo - Catania 1-1:
  • Palermo: Pelagotti - Almici, Marconi, Palazzi, Corrado - Odjer, Martin - Kanoute, Rauti, Valente - Saranites
  • Catania: Martinez - Tonucci, Claiton (69 'Emmausso), Silvestri - Calapai, Rosaia (69 'Piovanello), Maldonado, Dall'Oglio (60' Biondi), Pinto (60 'Izco) - Pecorino, Reginaldo (85 'Welbeck)
Fotbal
Unde și-ar dori Mircea Lucescu să joace Dinamo Kiev meciurile din cupele europene: ”Ar fi bine”
ACUM O ORĂ
Premier League
Ralf Rangnick: "Nu-l învinovățesc pe Cristiano Ronaldo, dar ... ". Ce îi reproșează portughezului
ACUM 4 ORE