Conform informațiilor Sport.ro, Contra a constatat chiar înainte să înceapă sesiunea de antrenament că nu este prezent nimeni din staff-ul medical. Drept urmare, antrenorul a decis să nu își asume niciun risc și a anulat ședința de pregătire.
Gazeta Sporturilor informează că antrenorul câinilor a fost extrem de nervos când și-a dat seama că nimeni din staff-ul medical nu este prezent, reacționând în fața jucătorilor: ”Ce facem, mă?!”.

Probleme din ce în ce mai grave la Dinamo

Bundesliga
Borussia Dortmund a anunțat că se desparte de antrenorul Marco Rose
ACUM 2 ORE
Meciul cu Voluntari se pare că ar fi fost ultimul pentru medicul echipei, Liviu Bătineanu dar și pentru fizioterapeuții Claudiu Bătineanu și Dani Covaciu. Ei au decis să plece de la Dinamo din cauza problemelor financiare grave de la club.
Regulamentul din Liga 1 prevede ca fiecare club să aibă la toate meciurile un medic cu atestat. Dacă Dinamo nu își va găsi staff medical înainte de meciul cu Viitorul din etapa viitoare, câinii ar putea pierde cu 3-0 la masa verde partida.
Drept urmare, dinamoviștii caută deja un înlocuitor pentru Bătineanu iar primul vizat ar fi Adrian Motoacă, cel care a mai fost angajat la Dinamo și în trecut în aceeași funcție.
Liga
Florentino Perez are în vedere trei jucători, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
CSA Steaua a cerut la TAS suspendarea barajului de promovare în Liga 1! FRF, dată în judecată
ACUM 2 ORE