Alibec a jucat doar în 17 partide pentru Kayseri în acest sezon din cauza unei rupturi musculare iar Marius Șumudică a dezvăluit motivul incredibil pentru care revenirea sa a fost amânată.

Denis Alibec, fugărit de hoți în Turcia

„Denis, când era în vână în Turcia și își revenise și marcase vreo două jocuri la rând, a avut ghinionul să facă o ruptură. A trebuit să se opereze și, ca să vezi cum e soarta asta... Mă întâlnesc cu el la jocul cu Kayseri și îmi spune: «Domnule profesor, să vă spun ce am pățit!».
Fotbal
Curtis Jones a înscris golul etapei în Premier League, în partida Brentford - Liverpool
ACUM 13 MINUTE
Ieșise de două zile din operație, era în recuperare. Se operase în Spania și l-au urmărit niște hoți. Au vrut să îi fure ceasul. El nu avea voie să facă efort și a trebuit să fugă ca să ajungă într-o zonă mai populată și i-a recidivat acea problemă. Și a pierdut sezonul.
L-au văzut pentru avea un ceas mai de valoare. Au vrut să îl deposedeze de ceas. În primă instanță, uiți și vrei să fugi. Iar el nu avea voie să facă efort. După acest presezon, va intra în pâine și sunt sigur că va fi unul dintre cei mai buni atacanți din Turcia”, a dezvăluit Șumudică, conform ProSport.
Fotbal
Mo Salah, gol cu bucurie întârziată în Brentford - Liverpool
ACUM 18 MINUTE
Fotbal
Nici Salah, nici Mane! Diogo Jota și Jordan Henderson au făcut golul de 1-1 în Brentford - Liverpool
ACUM O ORĂ