Confruntarea dintre Rangers şi Slavia Praga a fost presărată cu multe momente tensionate, gazdele jucând în "9" în ultima parte a meciului, după ce Leon Balogun şi Kemar Roofe au fost eliminaţi.
În ultimele minute, Kudela a fost surprins de camerele tv cum îşi acoperă gura şi îi şopteşte ceva la ureche lui Kamara, înainte să se creeze un meleu, ca urmare a supărării fotbalistului gazdelor, care s-a simţit jignit de ce a auzit.
Presa cehă a dezvăluit că apărătorul formaţiei oaspete a fost ulterior bătut în drumul spre vestiare şi se părea că în ecuaţie ar fi fost implicaţi mai mulţi fotbalişti ai lui Rangers. În realitate, doar Kamara ar fi fost agresorul, acesta dorind să îi răspundă adversarului pentru remarca făcută pe teren.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, unul dintre cei mai buni jucători de la Rangers în remiza cu Hearts! Ce note a primit
ACUM O ZI
"După meci, echipa nu a avut voie la cabine, iar Ondrej Kudela a fost bătut mişeleşte cu pumnii în faţă de Kamara, fără să fie avertizat şi în prezenţa lui Steven Gerrard. Reprezentanţii UEFA, care erau de asemenea prezenţi la locul incidentului, au fost şocaţi. Echipa e acum în siguranţă la hotel, unde a ajuns sub supravegherea poliţiei", a scris Slavia Praga pe pagina sa oficială.

Gerrard: "Sper ca UEFA să nu îngroape cazul"

Steven Gerrard s-a declarat dezgustat de ce a făcut coechipierul lui Stanciu, dar nu a făcut referire niciun moment la altercaţia fizică de la final. În momentul în care tehnicianul lui Rangers a fost intervievat, jurnaliştii nu ştiau încă despre incidentul de pe tunel. Stevie G a cerut măsuri dure împotriva cehului, care ar fi folosit cuvinte rasiste greu de reprodus la adresa lui Kamara.
"E limpede ce s-a întâmplat, nu are niciun sens ca în finalul unui meci decis, să îţi acoperi gura cu mâna şi să îi şopteşti la ureche ceva adversarului. Am 100% încredere în Glen, e ca fiul meu şi îl voi susţine până la capăt. Mă bucur că jucătorii au dat dovadă de solidaritate pe teren. Sper ca UEFA să nu îngroape acest caz sub preş", a spus Gerrard la final, potrivit dailyrecord.co.uk, pentru ca apoi, întrebat ce i-a pus Ondrej Kudela la ureche lui Kamara, să explice faptul că nu poate reproduce acele cuvinte: "Nu pot să repet ce i-a spus, e vorba evident de o remarcă rasistă".
Slavia Praga şi Nicolae Stanciu îşi vor afla astăzi, la tragerea la sorţi de la Nyon, adversarii din sferturile de finală ale Europa League. Eurosport.ro transmite în direct tragerea (ora 14:00), ca şi pe cea pentru sferturile Champions League (o oră mai devreme, la 13:00).
Premier League
Pe cine vor alege șeicii de la Newcastle în locul lui Bruce? Lista impresionantă a candidaților
12/10/2021 LA 05:57
Scottish Premiership
Ce sfat a primit Hagi după vestea că Mourinho îl vrea la Roma: "Gerrard nu va dori să-l piardă"
02/10/2021 LA 16:31