Confruntarea dintre Rangers şi Slavia Praga a fost presărată cu multe momente tensionate, gazdele jucând în "9" în ultima parte a meciului, după ce Leon Balogun şi Kemar Roofe au fost eliminaţi.
În ultimele minute, Kudela a fost surprins de camerele tv cum îşi acoperă gura şi îi şopteşte ceva la ureche lui Kamara, înainte să se creeze un meleu, ca urmare a supărării fotbalistului gazdelor, care s-a simţit jignit de ce a auzit.
Presa cehă a dezvăluit că apărătorul formaţiei oaspete a fost ulterior bătut în drumul spre vestiare şi se părea că în ecuaţie ar fi fost implicaţi mai mulţi fotbalişti ai lui Rangers. În realitate, doar Kamara ar fi fost agresorul, acesta dorind să îi răspundă adversarului pentru remarca făcută pe teren.
Premier League
Manchester City, doar o remiză pe terenul lui Aston Villa! "Cetățenii" rămân pe 2 în Premier League
03/09/2022 LA 18:35
"După meci, echipa nu a avut voie la cabine, iar Ondrej Kudela a fost bătut mişeleşte cu pumnii în faţă de Kamara, fără să fie avertizat şi în prezenţa lui Steven Gerrard. Reprezentanţii UEFA, care erau de asemenea prezenţi la locul incidentului, au fost şocaţi. Echipa e acum în siguranţă la hotel, unde a ajuns sub supravegherea poliţiei", a scris Slavia Praga pe pagina sa oficială.

Gerrard: "Sper ca UEFA să nu îngroape cazul"

Steven Gerrard s-a declarat dezgustat de ce a făcut coechipierul lui Stanciu, dar nu a făcut referire niciun moment la altercaţia fizică de la final. În momentul în care tehnicianul lui Rangers a fost intervievat, jurnaliştii nu ştiau încă despre incidentul de pe tunel. Stevie G a cerut măsuri dure împotriva cehului, care ar fi folosit cuvinte rasiste greu de reprodus la adresa lui Kamara.
"E limpede ce s-a întâmplat, nu are niciun sens ca în finalul unui meci decis, să îţi acoperi gura cu mâna şi să îi şopteşti la ureche ceva adversarului. Am 100% încredere în Glen, e ca fiul meu şi îl voi susţine până la capăt. Mă bucur că jucătorii au dat dovadă de solidaritate pe teren. Sper ca UEFA să nu îngroape acest caz sub preş", a spus Gerrard la final, potrivit dailyrecord.co.uk, pentru ca apoi, întrebat ce i-a pus Ondrej Kudela la ureche lui Kamara, să explice faptul că nu poate reproduce acele cuvinte: "Nu pot să repet ce i-a spus, e vorba evident de o remarcă rasistă".
Slavia Praga şi Nicolae Stanciu îşi vor afla astăzi, la tragerea la sorţi de la Nyon, adversarii din sferturile de finală ale Europa League. Eurosport.ro transmite în direct tragerea (ora 14:00), ca şi pe cea pentru sferturile Champions League (o oră mai devreme, la 13:00).
Premier League
Haaland, un nou hattrick! Arsenal, lider neînvins în Premier League. Liverpool, succes în prelungiri
31/08/2022 LA 20:53
Premier League
Ghinion teribil pentru Gerrard! A plătit 30 de milioane pentru un jucător care va rata tot sezonul
15/08/2022 LA 15:22