Slavia Praga a disputat în optimile Cupei Cehiei unul dintre cele mai ușoare meciuri din ultima perioadă. Fără Nicolae Stanciu, menajat, Slavia a "defilat" contra micuței Karlovy Vary, formație care evoluează în liga a 3-a.
Traore a deschis recitalul în minutul 3, din lovitură de la 11 metri. În minutul 38, Slavia conducea cu 5-0 pe tabelă, după golurile marcate de Visinsky, Lingr și Tecl (dublă).
Oaspeții au respirat pentru prima oară în minutul 42, când Masopust, fundașul Slaviei, și-a dat autogol. Tot campioana Cehiei a fost cea care a avut ultimul cuvânt de spus în prima repriză. Tecl și-a trecut în cont hattrick-ul, exact înainte de pauză.
Bundesliga
Bayern îl va ceda pe Lewandowski la Barcelona doar dacă va reuși să transfere un atacant de top
ACUM 16 MINUTE

Slavia Praga a făcut spectacol în Cupă! Campioana Cehiei a câștigat cu 10-3

Slavia a ieșit de la vestiare cu aceeași poftă de joc și a dus scorul la 7-1 în minutul 49, prin Lingr. Tuma a redus din diferență în minutul 53, apoi Visinski a refăcut diferența de 6 goluri.
În minutul 65, Brabec, fundașul oaspeților, și-a trimis mingea în proprie poartă, iar tabela indica scorul de 9-2. Fiecare echipă a mai înscris câte un gol până la final, iar Slavia s-a impus cu 10-3. Tecl a închis tabela, cu cel de-al 4-lea său gol.
Romanian Liga I
Încă un fotbalist pleacă de la CFR Cluj! Anunțul făcut la nici 24 de ore de la cucerirea titlului
ACUM 36 MINUTE
Fotbal
Momente emoționante, cu jucători legendari în prim plan! Week-end-ul despărțirilor în fotbalul mare
ACUM 2 ORE