Slavia Praga a disputat în optimile Cupei Cehiei unul dintre cele mai ușoare meciuri din ultima perioadă. Fără Nicolae Stanciu, menajat, Slavia a "defilat" contra micuței Karlovy Vary, formație care evoluează în liga a 3-a.
Traore a deschis recitalul în minutul 3, din lovitură de la 11 metri. În minutul 38, Slavia conducea cu 5-0 pe tabelă, după golurile marcate de Visinsky, Lingr și Tecl (dublă).
Oaspeții au respirat pentru prima oară în minutul 42, când Masopust, fundașul Slaviei, și-a dat autogol. Tot campioana Cehiei a fost cea care a avut ultimul cuvânt de spus în prima repriză. Tecl și-a trecut în cont hattrick-ul, exact înainte de pauză.
Fotbal
Seara magică a "băiatului de Aur", Moruțan. Nota primită, "palmele de bucurie" ale lui Terim
ACUM UN MINUT

Slavia Praga a făcut spectacol în Cupă! Campioana Cehiei a câștigat cu 10-3

Slavia a ieșit de la vestiare cu aceeași poftă de joc și a dus scorul la 7-1 în minutul 49, prin Lingr. Tuma a redus din diferență în minutul 53, apoi Visinski a refăcut diferența de 6 goluri.
În minutul 65, Brabec, fundașul oaspeților, și-a trimis mingea în proprie poartă, iar tabela indica scorul de 9-2. Fiecare echipă a mai înscris câte un gol până la final, iar Slavia s-a impus cu 10-3. Tecl a închis tabela, cu cel de-al 4-lea său gol.
Fotbal
Moruțan a salvat-o pe Galatasaray cu unul dintre golurile carierei. Reacția lui Fatih Terim
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Botoșani - FC U Craiova 1-1. Echipa lui Mutu a scăpat printre degete victoria
ACUM O ORĂ