Sosit de la Botoșani, Soiledis s-a adaptat destul de bine la FCSB, deși mulți jucători au mari probleme când fac trecerea de la o echipă de provincie, fără mari ambiții, la una unde presiunea este imensă.
Fundașul stânga de 29 de ani a acordat un interviu pentru m.sport24.gr în care a lăudat condițiile de la clubul din capitală și a mărturisit că, din punct de vedere logistic, FCSB este superioară tuturor formațiilor elene.
"Este o echipă grozavă, facilitățile și organizarea pe care le au sunt fantastice. Oamenii sunt grozavi, terenul este perfect, nu avem asta în Grecia. Este o echipă care merge în cupele europene în fiecare an, se luptă pentru a juca în grupele Ligii Campionilor", a spus Soiledis pentru sursa citată.
Fotbal
Unde și-ar dori Mircea Lucescu să joace Dinamo Kiev meciurile din cupele europene: ”Ar fi bine”
ACUM 9 MINUTE

A semnat prelungirea

Deși are concurență pe post și nu se poate considera titular indiscutabil, Soiledis i-a impresionat pe oficialii vicecampioanei prin profesionalismul său. Ca atare, fostul jucător al lui Olympiacos a primit o ofertă de prelungire și a semnat pentru încă un an, fără a sta foarte mult pe gânduri.
"Am semnat deja prelungirea, mai rămân încă cel puțin un an. Mi s-a spus că sunt fericiți de colaborare, eu la fel, pentru că voi avea continuitate. Am avut câteva variante din Grecia, dar nu m-au încântat foarte tare și am decis să rămân acolo. Nu era una dintre cele trei sau patru echipe de top și am decis că e mai bine pentru cariera mea să rămân în România", a mai spus apărătorul.
Momentan, Soiledis se află în Grecia, dar urmează să sosească la București la începutul săptămânii viitoare pentru reluarea antrenamentelor. Fundașul speră să cucerească titlul cu FCSB, deși ecartul față de CFR e în prezent de 4 puncte. "Avem meci direct cu ei după reluare și ne putem apropia la un singur punct", a spus optimist fundașul de bandă.
Va trebui să mă întorc marți pentru că vom începe antrenamentele în grupuri de șase. Ne vom pregăti la ore diferite, pentru a respecta măsurile de distanțare socială | Aristidis Soiledis
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ralf Rangnick: "Nu-l învinovățesc pe Cristiano Ronaldo, dar ... ". Ce îi reproșează portughezului
ACUM 3 ORE
Ligue 1
Efectul telenovelei Mbappe | Leonardo, demis de la PSG
ACUM 6 ORE