Ajuns la 45 de ani, Solano este în prezent antrenorul secund al naţionalei statului Peru, ţară pentru care a scris istorie ca fotbalist (20 de goluri în 95 de partide).
Cu toate acestea, fostul jucător cu peste 10 ani ani petrecuţi în Premier League a ajuns pe prima pagină a ziarelor de pretutindeni. Sportsmail notează că Solano nu a respectat auto-izolarea stabilită de guvernul peruvian şi a mers la o petrecere. Ca tabloul să fie complet, fostul mijlocaş a mers însoţit de întreaga familie, inclusiv de copii.
În cele din urmă, poliţia a intervenit şi l-a escortat pe Solano la secţie, unde a completat o declaraţie şi s-a ales cu o amendă.
Liga Campionilor UEFA
Liverpool - Real Madrid, LIVE TEXT de la 22:00 | E ziua finalei Champions League! Tot ce e de știut
ACUM O ORĂ
Versiunea lui Nobby este uşor diferită faţă de versiunea prezentată în Peru şi preluată de englezi. Solano spune că nu a fost vorba de vreo petrecere, ci doar de o cină alături de nişte prieteni, care se află în proximitatea imediată a casei sale din La Molina (un district din Lima). Solano e convins că o televiziune din Peru, în dorinţa de a obţine un subiect, i-a înscenat totul.
"Nu a fost o petrecere. Am fost la o prietenă pentru a mânca, locuieşte la 50 de metri de casa mea. Cineva a auzit muzică şi a contactat acest post de televiziune. Au ştiut că e vorba de o persoană cunoscută şi au contactat poliţia. Aţi văzut, când am ieşit din caza prietenei, eram cu cei mici şi le-am şi zis reporterilor: "Pe bune, oameni buni?". Poliţia m-a dus la secţie şi mi-a luat o declaraţie, dar nici vorbă să fi fost arestat", a spus Solano pentru sursa citată.
Povestea lui Solano ar putea fi adevărată, dar cert e că poliţia a trebuit să escaladeze gardul casei pentru a-şi anunţa prezenţa. După minute bune în care nimeni nu a răspuns la sonerie din cauza muzicii, oamenii legi au apelat la această variantă.

solano

Credit imagine: Eurosport

În Peru, situaţia coronavirus e una destul de bună, până în prezent autorităţile raportând doar 635 de teste pozitive (11 decedaţi). Preşedintele Martin Vizcarra a luat rapid decizia de a impune auto-izolarea şi a interzice adunările publice, pentru a nu se răspândi virusul.
"Preşedintele din Peru a făcut foarte bine să ia aceste măsuri foarte devreme, pentru ca virusul să nu se răspândească. Ne uităm cu teamă la ce se întâmplă în Italia şi Spania, dar la noi lucrurile sunt în acest moment destul de liniştite", a mai spus Solano.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 11 ORE
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 15 ORE