Manchester United este de mult interesată de Sancho, care a marcat de 17 ori și a reușit 17 assist-uri în acest sezon din Bundesliga. Însă vicepreședintele Ed Woodward i-a transmis lui Solskjaer că va trebui să vândă cel puțin patru jucători importanți pentru a aduna suma necesară pentru Sancho.
Solskjaer a recunoscut anterior că nu știe câți bani va avea la dispoziție pentru a cheltui în fereastra de transferuri din vară. Dortmund nu vrea să-l cedeze pe Sancho pentru mai puțin de 110 milioane de lire, o sumă extrem de mare, mai ales în perioada de criză după pandemia de coronavirus.
Drept urmare, United va fi nevoit să vândă nume importante din lot precum Jesse Lingard sau Alexis Sanchez care câștigă 400.000 de lire pe săptămână.
Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj, derby-ul primei etape din 2022 a Ligii 1! Echipele probabile
ACUM 2 ORE
Alți jucători care ar putea pleca sunt Andreas Pereira, Phil Jones sau Chris Smalling. Valoarea de piață a lui Jesse Lingard a scăzut dar United ar putea obține în continuare cel puțin 20 de milioane de euro pe jucătorul de 27 de ani.
Pentru Smalling, care este dorit de AS Roma, clubul la care este împrumutat, United ar putea obține 10 milioane de euro. Mai mult, Jones ar putea aduce 15 milioane clubului.
https://i.eurosport.com/2020/06/25/2838997.jpg
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
ACUM 3 ORE
Fotbal
Mbappe l-a întrebat pe Ibrahimovic dacă să meargă sau nu la Real Madrid! Ce a răspuns suedezul
ACUM 12 ORE