Echipele din toate colțurile lumii vor trece printr-o adevărată criză financiară, din cauza măsurilor de urgență luate de conducere, printre care se numără tăierea salariilor și pierderea veniturilor din drepturile TV. Pentru a face față crizei preconizate, unele dintre cluburi apelează la evenimente și acțiuni în mediul virtual, prin care suporterii pot contribui cu donații.
Rot-Weiss Essen este un exemplu potrivit când vine vorba de aportul fanilor. Echipa din liga a 4-a germană a găsit o soluție inedită de a strânge bani în aceste momente incerte. Fosta campioană a Germaniei din 1955 și finalista Cupei din 1994 a scos la vânzare bilete virtuale pentru un meci fictiv cu echipa FC Corona.

100.000 de euro strânși la meciul cu FC Corona

Ligue 1
"El ar trebui să fie liderul! E de neînlocuit!" Verdictul lui Anelka despre rivalitatea de la PSG
ACUM 9 MINUTE
Pe lângă bilete virtuale, oficialii lui Essen au vândut și alte produse pe care le comercializează în mod obișnuit la meciurile de pe teren propriu: bere și hot-dogi.
Până acum, Rot-Weiss Essen a adunat deja 100.000 de euro din această campanie. Fanii au cumpărat 3.200 de bilete, 6.500 de beri și 2.700 de hot-dogi. 17 bilete au fost vândute chiar la sectorul VIP, unde prețul este de 100 de euro.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Barcelona a pus ochii pe un atacant cu experiență în 3 dintre cele mai tari campionate din Europa
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Manchester City are toate șansele să încheie cu bine o săptămână infernală! Primul pas a fost făcut
ACUM O ORĂ