Echipele din toate colțurile lumii vor trece printr-o adevărată criză financiară, din cauza măsurilor de urgență luate de conducere, printre care se numără tăierea salariilor și pierderea veniturilor din drepturile TV. Pentru a face față crizei preconizate, unele dintre cluburi apelează la evenimente și acțiuni în mediul virtual, prin care suporterii pot contribui cu donații.
Rot-Weiss Essen este un exemplu potrivit când vine vorba de aportul fanilor. Echipa din liga a 4-a germană a găsit o soluție inedită de a strânge bani în aceste momente incerte. Fosta campioană a Germaniei din 1955 și finalista Cupei din 1994 a scos la vânzare bilete virtuale pentru un meci fictiv cu echipa FC Corona.

100.000 de euro strânși la meciul cu FC Corona

Romanian Liga 2
Veste proastă pentru Dinamo! Nicolae Badea se retrage din programul DDB
ACUM 9 ORE
Pe lângă bilete virtuale, oficialii lui Essen au vândut și alte produse pe care le comercializează în mod obișnuit la meciurile de pe teren propriu: bere și hot-dogi.
Până acum, Rot-Weiss Essen a adunat deja 100.000 de euro din această campanie. Fanii au cumpărat 3.200 de bilete, 6.500 de beri și 2.700 de hot-dogi. 17 bilete au fost vândute chiar la sectorul VIP, unde prețul este de 100 de euro.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Todd Boehly vrea să cumpere și un club din Portugalia! Care este planul noului patron de la Chelsea
ACUM 10 ORE
Liga Națiunilor UEFA
Rădoi îl susține pe Edi Iordănescu la națională, după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor
ACUM 11 ORE