Son Heung-min, poate cel mai important jucător al lui Spurs în acest început de sezon, a părăsit terenul la pauza disputei de ieri, contra "coțofenelor", fiind înlocuit cu Steven Bergwijn.
Sud-coreeanul venea după 4 goluri marcate pe terenul lui Southampton, astfel că ofensiva londonezilor a arătat destul de rău în partea a doua a disputei de duminică. "Cred că va lipsi o perioadă destul de lungă", a explicat Mourinho la final, dând senzația că e vorba de o ruptură musculară în cazul atacantului de bandă.
"Specialul" a fost un pachet de nervi la final, echipa sa fiind egalată în minutul 90+7, după ce VAR-ul a semnalat un henț în careu la Dier, nevăzut de arbitru.
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
23/01/2022 LA 11:14

Mourinho, atac la Liga Profesionistă Engleză, după accidentarea lui Son

Tehnicianul portughez a plecat la cabine, fără a mai aștepta ca Wilson să execute lovitura de la 11 metri, iar la final a căutat vinovați pentru semi-eșec, dar mai ales pentru accidentarea lui Son. Mourinho e de părere că Tottenham nu e respectată, fiind pusă să joace la fiecare trei zile (evoluează și în preliminariile Europa League). În ultimele 15 zile, Spurs a avut de disputat 5 meciuri, astfel că accidentările sunt normale. Mai mult, lusitanul a dramatizat, în stilu-i caracteristic, punctând că se așteaptă să piardă și alți titulari din cauza accidentărilor, în perioada următoare.
"Son e primul dintre jucătorii care o să se accidenteze din cauza programului. Îmi imaginez că joi va urma o nouă accidentare, sâmbătă încă două. Acesta e respectul arătat pentru Tottenham. Spurs e un club mare. Poate că istoria noastră nu e atât de bogată dacă ne raportăm la numărul de trofee, dar merităm respect. Antrenez aici cu pasiune și dragoste și nu mă văd plecând la altă echipă pentru că iubesc să fiu aici, dar îmi dau seama de diferențele care se fac între cluburile cu o istorie bogată în termeni de trofee câștigate și noi", a spus Mourinho pentru Sky Sports.
Pentru Tottenham urmează în Premier League partida cu Manchester United, una cu o încărcătură specială pentru Mourinho, după ce a fost dat afară pe ușa din dos de pe Old Trafford. Confruntarea are loc duminică, de la 18:30, și va fi transmisă în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
22/01/2022 LA 09:49
Premier League
Who’s better | Kepa vs Lloris, duelul etapei cu numărul 23 din Premier League
21/01/2022 LA 05:34