Van Dijk a terminat pe locul doi în timp ce Cristiano Ronaldo s-a clasat pe poziția a treia. Portughezul nu a fost prezent la ceremonie iar când un reporter l-a întrebat pe olandez dacă acest lucru înseamnă un rival în minus, el i-a răspuns: ”A fost oare cu adevărat un rival Cristiano?”.
Sora lui Ronaldo a răspuns printr-o postare lungă pe Instagram în care face referire la numărul mare de trofee câștigate de Ronaldo. Printre ele și cele cinci Baloane de Aur și cinci trofee UEFA Champions League, precum și titluri în Anglia, Spania și Italia.
Aveiro a scris: ”Dragă Virgil, unde mergi tu, Cristiano a mai mers de o mie de ori. Vezi tu, dragul meu Virgil, Cristiano este triplu campion în țara unde joci tu de mulți ani și tu încă nu ai pus mâna pe vreun trofeu”.
Fotbal
Spurs - Norwich 3-0. Lucas Moura, golul carierei
ACUM 33 MINUTE
https://i.eurosport.com/2019/12/02/2729048.jpg
”Cristiano Ronaldo a fost cel mai bun jucător și cel mai bun marcator în țara unde joci tu, Virgil. Apoi Cristiano a mers în alte locuri și a devenit cel mai bun jucător din istoria cluburilor respective”, a continuat ea.
”Real Madrid îți spune ceva, Virgil? Poate, petnru că acest club, cu Cristiano, te-a învins în finala Champions League. Dintre acestea, Ronaldo are deja cinci, Virgil”, a precizat ea.
Romanian Liga I
FC U Craiova - Voluntari 0-2. Tamaş&Co, pe locul 3 în Liga 1
ACUM 41 MINUTE
Fotbal
Fred, primul marcator pentru United în era Rangnick. Gol superb al brazilianului
ACUM 2 ORE