Dinamo l-a demis pe Dario Bonetti după eșecul usturător contra FCSB-ului și chair dacă italianul s-a întors în țara natală fără a-i fi reziliat contractul, echipa a fost pregătită în această săptămână de Sorin Colceag, ales de oficialii echipei ca antrenor interimar.
Nici schimbarea la nivelul băncii tehnice nu a fost de bun augur pentru "câini", care au înregistrat a 6-a înfrângere consecutivă în Liga 1. Dinamo a pierdut pe teren prorpiu cu FC Botoșani și se află în acest moment pe loc retrogradabil.
Liga Campionilor UEFA
A plouat cu goluri și recorduri la Atletico Madrid – Liverpool. Mo Salah a scris o pagină de istorie
ACUM 20 MINUTE

Sorin Colceag: "În rucsacul unui soldat se află întotdeauna și sabia de mareșal"

Situația în care se află clubul este una foarte dificilă, dar noul antrenor a încercat la finalul disputei din această seară să evidențieze lucrurile care s-au schimbat în bine în ultiemle zile.
"Am reușit să arătăm momente bune, dar am păcătuit la micile detalii, care au făcut diferența. Am dominat jocul după 0-2, am avut ocazii, am pus presiune, i-am dezorganizat, au făcut și niște schimbări - semn că aveau probleme. A fost o energie de grup, ne-am regăsit spiritul, a fost important. E cel mai mare câștig.
Am văzut implicarea tuturor, toți au făcut pasul în față, am vorbit cu ei la final și au spus că au dat tot ce au putut. Meciul de azi ne dă speranța că putem arăta mult mai bine pe viitor, cu revenirile lui Filip, Sorescu și Matei.", a spus Colceag, citat de gsp.ro.
În final, antenorul dinamoviștilor a punctat faptul că Dario Bonetti nu a avut nicio implicare la echipă în ultimele zile și a răspuns cu un citat celebru când a fost întrebat dacă va continua la Dinamo ca principal.
"Eu n-am mai vorbit cu domnul Bonetti de o lună și jumătate, cel puțin. Nu a fost implicat în niciun fel la meciul de azi. Nu știu cum ar fi putut interveni. Personal, n-am avut nicio discuție cu dânsul. N-a transmis nimic. Nu cred că pot discuta acum despre a continua la Dinamo ca principal. N-am ce să spun. În rucsacul unui soldat se află întotdeauna și sabia de mareșal", a încheiat Colceag.
Pentru Dinamo urmează 2 depalsaări consecutive: una în Cupa României, cu Ripensia Timișoara, iar apoi cu CSU Craiova, în etapa a 10-a din Liga 1.
Liga Campionilor UEFA
Eroul lui Manchester City la Brugge a jucat două partide în decurs de câteva ore în urmă cu 3 zile
ACUM O ORĂ
Premier League
Cluburile din Premier League au votat pentru blocarea acordurilor de sponsorizare de la Newcastle
ACUM 2 ORE