Fostul portar de la Barcelona și Fenerbahce, în vârstă de 46 de ani, are în palmares 120 de apariții pentru naționala Turciei și a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Campionatul Mondial din 2002, când Turcia a ajuns în semifinalele turneului.
Recber se află în stare critică internat în spital și continuă să se lupte pentru viața sa după ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Soția sa, Isil, a vorbit despre evoluția bolii: ”Ultimele 72 de ore au fost extrem de dificile și sper ca de acum încolo să fie mai bine. Vreau să le mulțumesc celor care ne sunt alături în aceste momente”.
”Este o bătălie dată un om împotriva unui nou virus care a suferit modificări și care nu este cunoscut de corpul uman. Este important să facem teste și să depistăm boala repede. Virusul nu rămâne în gât sau în nas... ajunge rapid la plămâni, acolo unde se multiplică și declanșează pneumonia. Primele 72 de ore sunt esențiale”, a declarat ea.
Premier League
Who’s better | Kepa vs Lloris, duelul etapei cu numărul 23 din Premier League
ACUM 35 MINUTE
”Rustu a avut febră încontinuu mai multe zile. Era foarte slăbit, era obosit, nu mai avea poftă de mâncare. Dar nu doar atât. A devenit palid iar buzele i s-au înegrit. Avea mari dificultăți în a respira și tușea nonstop. Nu reușea să vorbească și avea un puls neregulat”, a adăugat ea.
Isil Recber a declarat că soțul ei este izolat la spital și că ea și copiii, care au nu virusul, nu au voie să îl viziteze.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Copa del Rey
Barcelona, out din Cupa Regelui! Catalanii au pierdut la Bilbao, după prelungiri
ACUM 7 ORE
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 8 ORE