În ultimul an, tot mai mulți jucători au căzut victime hoților, care, profitând de faptul că aceștia au meciuri, le-au prăduit casele. Așa s-a întâmplat și în cazul fundașului belgian al lui Spurs, marți, doar că răufăcătorii nu au știut că locuința nu e goală. Soția lui, Sophie De Vries, și cei doi copii ai cuplului se aflau în casă.
Hoții i-au confruntat pe cei trei, amenințându-i cu arme albe, în timp ce au luat la repezeală mai multe obiecte de valoare.
"Îl susținem pe Jan și pe familia lui în aceste momente traumatizante. Sperăm ca hoții să fie prinși și îi încurajăm pe toți cei care au vreo informație despre caz să vină în ajutorul investigației poliției", se arată într-un comunicat al purtătorului de cuvânt de la Tottenham.
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
23/01/2022 LA 11:14
Deocamdată, nu a fost nimeni arestat, dar există un cerc de suspecți, iar poliția cercetează cu foarte mare atenție cazul.
"4 spărgători,cu fețele acoperite și înarmați cu cuțite, au intrat prin efracție în locuință și au furat o serie de lucruri de valoare. Nimeni nu a fost rănit. Suspecții au reușit să fugă până ca poliția să își facă apariția. Deocamdată nu a fost vreun suspect reținut, dar investigația continuă", a explicat Metropolitan Police, citată de eurosport.co.uk.
Vertonghen e ultimul pe o listă lungă de fotbaliști care au căzut victime hoților, în ultima perioadă. Lui Mamadou Sakho i-a fost spartă casa în decembrie, în timp ce Mesut Ozil și Sead Kolasinac s-au confruntat cu hoți în trafic. În Franța, mai mulți jucători ai lui PSG au avut casele sparte, răufăcătorii procedând aproape identic: așteptau ca aceștia să aibă meci, pentru a pătrunde prin efracție în apartamentele goale și a-i deposeda de bunuri.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
22/01/2022 LA 09:49
Premier League
Who’s better | Kepa vs Lloris, duelul etapei cu numărul 23 din Premier League
21/01/2022 LA 05:34